maşallah oğluşuna ama bir ay geç değilmi ya anlamadım
ben iki gündür giremiyorm doğru dürüst bütün geçmişi okudum az önce bilgisayarlar izleniyo bizim offf
Günaydın Kızlar ben bugün oğlumu gördüm ama bize yüzünü göstermedi yaramaz oğlum .Koca adam olmuş . kilosu 2200 gr Fl de 6.47cm doktorumuz mayıs sonu diyor doğum tarihi için .Muhtemelen sezeryan olacak muhtemel sebeplerden dolayı Nst ye bağladılar allahtan sancı falan çıkmadı. artık haftada bir görüşeceğiz dedi normalde 2 hafta olması lazım ama bende diyabet çıkınca süreyi daha kısa tutuyorlar .
koccaman bi maşallah oğluşuna canım... Adam oldular hakkatten ya.. Zaman çok hızlı geçiyoo valla... Sonra Bi bakacağız okula başlamışlar.. hahahhah
Merhaba Kızlar... Sabahtan gittim ben de kan vermeye şu uyuşmazlık için... Sonra da alışveriş falan yaptık anca geldim eve işte.. Ayy hemen yoruluyorum ya.. Sizde de keyifler iyi okuduğum kadarıyla..
koccaman bi maşallah oğluşuna canım... Adam oldular hakkatten ya.. Zaman çok hızlı geçiyoo valla... Sonra Bi bakacağız okula başlamışlar.. hahahhah
Merhaba Kızlar... Sabahtan gittim ben de kan vermeye şu uyuşmazlık için... Sonra da alışveriş falan yaptık anca geldim eve işte.. Ayy hemen yoruluyorum ya.. Sizde de keyifler iyi okuduğum kadarıyla..