2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saol cnm benım bu ay malesef kımsenın tutmadı uzgunum ya sen hanı son gunlerde olumsuz seyler hıssetmıstın ya aynısı bendede oldu son ıkı gundur ınsan hıssedıyo gercekten...

aşılama

kızlar bende2.aşılamamı yaptırdım 24 nisanda 8 mayısta kan tahlili yaptırıcam.şimdilik bir sıkıntım yok.bilmiyorum ama sanki yine tutmadı gibime geliyor.bel ağrılarım var.progesteron hapı kullanıyorum inanılmaz halsizlik yapıyor uyku yapıyor.aşılama tuttuysa ne gibi belirtiler oluyor merak ediyorum.yazarsanız
çok memnun olurum.allah herkesin gönlüne göre versin.

saol cnm benım bu ay malesef kımsenın tutmadı uzgunum ya sen hanı son gunlerde olumsuz seyler hıssetmıstın ya aynısı bendede oldu son ıkı gundur ınsan hıssedıyo gercekten...

evet aynen dediğin gibi hissetmiştim canım. benim tahlilime 5 gün kala vucudum tam bir hamiş gibi davransada, kalbim olmayacak demişti!
sakın üzülme daha fazla, bu kaçıncı aşılamandı senin canım. Tekrar denersin, bak bana...1. aşılamada olmadı. ama bak zaman kaybetmeden hemen tekrar yollara döküldüm. Önemli olan bizlerin çabası ve duası! bunu aklından çıkarma olurmu.

Secoşum, Bahçeci kliniği ile ilgili güzel yorumların benim de oraya gitmem için bir sebep daha oluşturdu 🙂Tabi ben aşılama için değil tüp bebek için gideceğim ama olsun..Tüm testleri ve rahim filmini tekrar istemeleri işi ne kadar önemsediklerini gösterir.Femara yı ben de kullandım cnm, aşılama öncesi doktorum bu ilacı vermişti bana da..Herhangi bir yan etkisi vs..olmadı bende.
Rahim filmi için de korkma, hatta sana tavsiyem anestezi alarak çektirmen.Çünkü bazen film çekilirken oluşan ağrı sebebiyle kasılma vs.oluyormuş.Bu sebeple tüplerde tıkanıklık varmış gibi çıkabiliyormuş filmde.Ben rahim filmini anestezisiz çektirmiştim fakat muhtemelen benden de ikinci kez isteyeceklerdir, bu sefer anestezi alarak çektireceğim.Bu arada Bahçeci kliniğinde çekilmiyor değil mi bu film.Nereye yönlendirdiler?
İnşallah bu sefer Allah hepimizin yüzünü güldürür canım.Gelişmelerden haberdar et bizi.Çok öptüm.Sevgiler 🙂

malesef 2.39 cıktı olmadı cok uzgunum🙁

Canım üzülme diycem ama hepimiz yakın zamanda aynı duyguları yaşadık ve ne kadar üzülündüğünü iyi biliyorum..Önemli olan kısa sürede kendini toplaman.Üzüntü ve stresin bize faydası yok çünkü hatta zararı var.
Bugün biraz zor geçer ama yarın yeni güne yeni bir umutla uyanmaya çalış..Hayat malesef her zaman istediğimiz gibi gitmiyor ama eminim ki pes etmezsek mutlu sona ulaşacağız 🙂

Selam emel, aramızda aşılaması tutan henüz kimse olmadı ama inşallah senin aşılaman tutar da biz de seninle birlikte seviniriz 🙂 Progesteron hapını ne için verdi doktor?
Bir de nerede yaptırdın aşılamanı?

e

Canım rahim filmi için ECHOMAR şişliye yönlendirdiler beni. Ben inanılmaz korktum menekşem.çektirmemeyi düşünüyorum 🙂
bir sürüde kan tahlilim var! pazartesi tahlillerimi yaptırıcam, eşimdende tekrar sperm örneği istediler.9'unda gidicem tekrar görüşmeye.
Menekşem ben ilk gittiğimde bekleme salonunda tüp bebek için tedaviye gelen hastalarla konuştum hepsi süreçten memnundu. hatta bebişleri olanlardan doktorlarına teşekkür için gelenlerde vardı 🙂umarım sende memnun kalırsın canım. Ne zaman başlamayı düşünüyosun sen? şimdiden hayırlısı olsun...

Emel'cim hoşgeldinnnn! inşallah tutar aşılaman, bizim aşılama süreçlerinde yaşadıklarımız gün gün bu formda yazılı canım. belirtilerimizden ağrılarımıza, umutlarımızdan, umutsuzluklarımıza kadar.o yazılarımız sana rehber olacaktır canım.Menekşeninde dediği gibi bizim gruptan tutan olmadı, beraber üzülüp beraber umutlandık ama yılmadık. inşallah umudumuz sen olursun.

sen nerede yaptırdın aşılamamı problemin neydi?

Secoş'cum, korkma canım.Zaten daha önce de çektirmemiş miydin? Biliyorsun nasıl bişey olduğunu sonuçta.Bence çektirmemezlik etme, mademki bu denli titiz davranıyorlar sende ayak uydur derim ben..
Ben bu ay bekleyeceğim cnm.Zaten istesem de zamanlama uygun değil şuan.Çünkü adetin 1.yahut 2.günü gitmem gerekiyor.Ona göre ilaca başlanacak vs..O yüzden bir sonraki ay yaptıracağım.
Yeni bir süreç başlayacak benim için, açıkçası bende bu süreçten korkuyorum🙁Önce senin gibi muayeneye gideceğim.Muhtemelen benden de herşeyi tekrar isteyecekler.Sonra ilaca ya da iğneye başlayacağım.Bir sürü hormon alacağım 🙁Sonra yumurta takibi.Akabinde yumurta toplama işlemi,sonra transfer işlemi..Ve sonra beklemekkkkk...En zoru da bu..Üstüne yaklaşık 6 bin tl lik de bir maliyeti var 🙁
Hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah ve bir an önce bebeklerimize kavuşuruz cnm..

Canım bende iyiyim ne olsun işte hep aynı birileri buradan hamile kalsada bizde sevinsek