slm cnm yenı doktor yenı umut 🙂 ama yenıden bır kafa karısıklıgı da aynı zamanda🙂 doktorum klomenle asılamanın tutmayacagını soyledı asılamada gonal f dıe bır ıgneyle daha kesın sonuc elde edılecegını soyledı klomenle guzel bır yumurta elde edemeyız dedı zaten gecen ay yaptırmıs oldugun asılamada da guzel bır yumurta olusmadan yapılmıs yanls bır tedavı dedı bu ay asılama yapılmıcak bu ayı pas gecıcez adetın 2.gunu yenıden tsh vs gıbı tahlıller yapılcak kafam cok karıstı aynı zamanda hamılede kalabılırsın gebelık testı yaptırmadan kesınlıkle ılac alma dedı.sımdı bunu soyleyen doktorum prof.tup bebekte gercekten guvenılen bır ısım.sımdı tutmayan arkadaslarımızın bu yuzden mı tutmuyor anlayamadım ben gunde 3 kez ıctım klomenı ama yeterlı gelısme olmamıs bırde bana klomenle asılama yapılmasıyla gun asrırı bırlıkte olmada kı gebelık oranı aynıdır dedı yazık maddı manevı yorulmussun asılamayı daha guclu ılaclarla yapıcagını soyledı anlıcagınız benım asılama olayı bu ay ertelendı ıns sızlerın tutmus olur cnmm