cemoşumm menekşemorum nerdesiniz???????
secoşşş canımmm çok sevindim allaha şükür kavuştun bebeğine rabbim kucağına almayıda nasipetsin inşallah🙂 nasıl sevindim anlatamam umut oldun bana bende 5-6 gün sonra sonuç alıcam inşallah burda böyle haykırarak hamileyiiimmmm yazmak kısmet olur🙂KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
DARISI BAŞINIZAAA RABBİM SİZEDE NASİP EDER İNŞALLAH.
amin canım inşallah ardından bizde bugüzel haberi verebiliriz🙂Secoşummmmmm, canımmmmmm..ya çokkkkkkkkk sevindim, şu an nasıl heyecanlandım anlatamammm 🙂) Canım çok çok tebrik ediyorum.
Süper bir haber bu..Son zamanlarda aldığım en güzel haber 🙂
İnşallah bizde sırayla arkandan geliriz canım 🙂
YA nasıl bir duygu, senin şimdi için içine sığmıyordur 🙂
Secoşummmmmm, canımmmmmm..ya çokkkkkkkkk sevindim, şu an nasıl heyecanlandım anlatamammm 🙂) Canım çok çok tebrik ediyorum.
Süper bir haber bu..Son zamanlarda aldığım en güzel haber 🙂
İnşallah bizde sırayla arkandan geliriz canım 🙂
YA nasıl bir duygu, senin şimdi için içine sığmıyordur 🙂
secoşşş canımmm çok sevindim allaha şükür kavuştun bebeğine rabbim kucağına almayıda nasipetsin inşallah🙂 nasıl sevindim anlatamam umut oldun bana bende 5-6 gün sonra sonuç alıcam inşallah burda böyle haykırarak hamileyiiimmmm yazmak kısmet olur🙂
amin canım inşallah ardından bizde bugüzel haberi verebiliriz🙂
Canım zaten şoku atlatmam 3-4 saat sürdü. Hiç belirtim yoktu,umudumda, üstelik grip olmuştum. Telefon açtım hastaneye 90.26 dediklerinde bayılacaktım nerdeyseeee.Rabim en kısa zamanda sanada nasip etsin Menekşe Morummmm. Bu heycanı sende yaşa bitanemmm.Allahım tez zamanda bebişine kavuştursun seni. Sizin içinde dua ediyorum hep. Canımsınız kötü günlerimi sizinle atlattım ben.....Önümüzdeki ay aynı yazıyı sendende bekliyorum. Bu kez inanıyorum bana güzel haberler vereceksin canımcım.
Canımm, iyi dileklerin ve duaların için çok çok teşekkürler..İnan çok sevinçliyim senin adına..Eşime bu siteden ve sizlerden bahsediyordum, ona da verdim senin mutlu haberini, o da çok sevindi 🙂 İlginç bir durum bu, birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimiz için üzülüyoruz, seviniyoruz 🙂
Doktora ne zaman gideceksin cnm?
Secoşum yaa, sormayı unuttum..İkiz olma ihtimali var mııı?? Test sonucundan anlaşılabiliyor mu acaba?
KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
DARISI BAŞINIZAAA RABBİM SİZEDE NASİP EDER İNŞALLAH.
Canım arkadaşım ben sana demedimmi bu kez olacak🙂 coooooook sevindim çook mutlu oldum ınş bebişini biran önce kucağına alırsın ınş darısı bizim başımıza öpüyorum seni canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?