kızlaaaar ilk asılaması tutan varmı ltf yazın
kızlaaaar ilk asılaması tutan varmı ltf yazın
hayırlı cumalar cnm 🙂 cok sukur sen nasılsn ben cok takıp edemıyorum neler yaptın asılama yolunda,Günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız??
🙂
tarlısal bende kullandım 8 gun snra geldı aynen senın gıbı stres yaptım doktorumu aradım normal dedı 10 gun ıcınde gelır merak etme demıstı stres yapa yapa hıc gelmıcek walla ona gore🙂)hayırlı cumalar kızlar rasılsınız kafama takmamaya çalışıyorum olmuyo gokçemıx tarlusal kullandım bıtelı 4 gün oldu regl olmayı beklıyorum bı olsaydı ığneye baslıcaz ıste olmazsa ıkıncıyı ertelıcez memlekete gitcez sonra ramazanda gelıyo 2 3 ay ertelencek tabı buaradada ıyıce bunalıma girerım ben oooffff
tarlısal bende kullandım 8 gun snra geldı aynen senın gıbı stres yaptım doktorumu aradım normal dedı 10 gun ıcınde gelır merak etme demıstı stres yapa yapa hıc gelmıcek walla ona gore🙂)
hayırlı cumalar cnm 🙂 cok sukur sen nasılsn ben cok takıp edemıyorum neler yaptın asılama yolunda,
secoşş nerdesin tatlım yaa sana sorularım var benimmmmm🙂
evet cemoş allahtan ümit kesilmez.belkide türkiyeye gelmek çok iyi gelicek sana herşeyde bir hayır vardır belki bebeğin buraya gelmeni bekliyodur🙂Canım bende iyiyim biliyorsunuz benim 2 aşılamamda tutmadı yurtdışındayım ve buradaki doktorlara güvenmiyorum allahın izniyle 3 hafta sonra turkiyeye gelecem bakalım oradaki doktorlar ne diyecek allahtan ümit kesilmez.
ya benimde 2 gün kaldı test yapmama heyecanım dorukta🙂 herkesin birbirinden farklı belirtileri var biliyorum ama aşılama olduya seninki hiç diğer aylardan farklı hissettiğin bi belirtin varmıydı acaba? test yapmadan bile galiba hamileyim diyebildiğin bişey? 🙂 🙂efendim defnecimmm.hayırdır canım nedir? burdayım 🙂))
evet cemoş allahtan ümit kesilmez.belkide türkiyeye gelmek çok iyi gelicek sana herşeyde bir hayır vardır belki bebeğin buraya gelmeni bekliyodur🙂
ya benimde 2 gün kaldı test yapmama heyecanım dorukta🙂 herkesin birbirinden farklı belirtileri var biliyorum ama aşılama olduya seninki hiç diğer aylardan farklı hissettiğin bi belirtin varmıydı acaba? test yapmadan bile galiba hamileyim diyebildiğin bişey? 🙂 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?