2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar mrb bende aranıza yeni katıldımm benimde sıkıntım aynı isteğim dileğim sizler gibi banada bu ay aşılama yapılacak 3 ay klomen kullandım sadece birkez çatlatma iğnesi yapıldı ama hamile kalamadım sonraa rahim filmi çektirdim geçen ay doktorum bu ay aşılama yapıcak eğer bu ay hamile kalmadıysam bu ayın 20 sinde yani yarın yani çarşamba günü adet olmam lazım bana aşılama ile ilgili biraz bilgi verirmisiniz nasıl süreç işliyor şimdiden hepinize tşkler rabbim gönlünüze göre versin

slm canım hosgeldın aramıza bende 2 ay klomen kullandım yumurta olusmadı buayda ığne kullanıyorum yaklasık ıkı haftadır ama en büyük yumurtam 12 mm dozunu arttırdı doktor cuma kontrole gitcem yeterınce gelısırse asılama yapcak ınsallah hayırlı haberı alırım cuma günü çok stres yapıyorum Allah ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın opuyorum

GÜNAYDINLAR, hayırlısını diliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın inşallah.2 saat sonra kan vercem heyecanlansammı bilmem ki ŞİMDİ GİDİYORUM UMARIM DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLUR

hoşbulduk canımmm yaa inşalllah büyür yumurtalarında bak ben sana ne dicem ben 3 kez klomen kullandım ilk kullandığımda incir kürü yaptım bir hafta falan içtim o ay 2 tane 19.5 mm büyüklüğünde yumurtam oldu 2. ay soğan kürü yap dediler yaptım hiçbir işe yaramadı yaramadığı gibi miğdemide bozdum uzun bir süre miğdem yandı 3. ay yine incir kürü yaptım yine 19.5 mm yumurtam oldu istersen bir dene incir kürünün faydasını görenlerde var çok stres yapma unutma stres yaparsan oda çok büyük sıkıntı inşallah senin için iyi olur öpüyorum

- - - Updated - - -

mrb canım yaa dönüşünde mutlaka yazz ama hadi hayırlısı güzel hbaerlerini bekliyoruzz inşallah güzel haberler verirsin

aymesev canım ıncır kürü nasıl oluyo ben yıyorum kuru ıncır ama bı faydası yok gıbı 1hafta aralıksızmı yapcam günde kaç defa.ama bugun yarın baslasam bıle cuma kontrolum var ve büyük ıhtımal büyümedılerse ıptal olcak buay. bı ıse yaramaz buay yanı ooofff.

canım yaa olsun önünde 3 gün var kuru inciri alıyorsun bir cezvede 5 dakika kaynatıyorsun içinde bir tanede havuç doğrayı demlenmeye bırakıyorsun bu kürü sabah akşam yapıyorsun canım ama soğuk içiyorsun sıcak içme ve her defasındada vaktin varsa taze yapıyorsun gerçi ben bazen sabah yapıyordum hem sabah hem akşam içiyordum bazende iki öğündede taze yapıyordum inşallah iyi olur senin için canım yaa stres yapma güzel şeyler düşünki güzel şeyler yaşa hatta ssen bugünden başla şimdi yap hemen iç birde akşam yemekten önce iç aç karnına içiyorsun öpüyorum canım

kızlar ben 2. aşılamamı oldum bugün bu seferde olmıcak gibi geliyo ya hadi hayırlısı

canım yaa hadi hayırlısı bakalım inşallah olur umutsuz düşünme öyle inşallah olur rabbimc emeklerini boşa çıkarmasın senden bir ricam olacak bana aşılama yaptırmadan önceki ve sonraki süreci anlatırmısın nasıl oluyor adet olduğundamı başlıyosun iğneye ilaca birde maliyeti ne kadar oluyor yazabilirsen çok mutlu olurum

- - - Updated - - -

aranızda samsunda oturan varmı arkadaşlar

Günaydın canlar,olmadı maalesef zamanı var demekki inşallah sizlerin yüzü güler. üzülmemeye ayakta durmaya çalışıyorum ama bazen dizlerim tutmaz oluyo düşüyorum elimde olmuyo.bilmem ki ne haldeyim herşeye ağlayan ben bu kez hiç ağlayamadıdm nedir ne koysam adını bilmiyorum boşlukta gibiyim sadece yaradana sığınıyorum.