Umarım çarşamba günü olduğunda bende hamileyim diye haykırırım burda 🙁
Canım inşallah aşılaman tutar sonuçu yazmayı unutma ok "allahtan hep hayırlısını dileyelim"
Umarım çarşamba günü olduğunda bende hamileyim diye haykırırım burda 🙁
slm canım hosgeldın aramıza bende 2 ay klomen kullandım yumurta olusmadı buayda ığne kullanıyorum yaklasık ıkı haftadır ama en büyük yumurtam 12 mm dozunu arttırdı doktor cuma kontrole gitcem yeterınce gelısırse asılama yapcak ınsallah hayırlı haberı alırım cuma günü çok stres yapıyorum Allah ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın opuyorumarkadaşlar mrb bende aranıza yeni katıldımm benimde sıkıntım aynı isteğim dileğim sizler gibi banada bu ay aşılama yapılacak 3 ay klomen kullandım sadece birkez çatlatma iğnesi yapıldı ama hamile kalamadım sonraa rahim filmi çektirdim geçen ay doktorum bu ay aşılama yapıcak eğer bu ay hamile kalmadıysam bu ayın 20 sinde yani yarın yani çarşamba günü adet olmam lazım bana aşılama ile ilgili biraz bilgi verirmisiniz nasıl süreç işliyor şimdiden hepinize tşkler rabbim gönlünüze göre versin
slm canım hosgeldın aramıza bende 2 ay klomen kullandım yumurta olusmadı buayda ığne kullanıyorum yaklasık ıkı haftadır ama en büyük yumurtam 12 mm dozunu arttırdı doktor cuma kontrole gitcem yeterınce gelısırse asılama yapcak ınsallah hayırlı haberı alırım cuma günü çok stres yapıyorum Allah ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın opuyorum
GÜNAYDINLAR, hayırlısını diliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın inşallah.2 saat sonra kan vercem heyecanlansammı bilmem ki ŞİMDİ GİDİYORUM UMARIM DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLUR
aymesev canım ıncır kürü nasıl oluyo ben yıyorum kuru ıncır ama bı faydası yok gıbı 1hafta aralıksızmı yapcam günde kaç defa.ama bugun yarın baslasam bıle cuma kontrolum var ve büyük ıhtımal büyümedılerse ıptal olcak buay. bı ıse yaramaz buay yanı ooofff.
kızlar ben 2. aşılamamı oldum bugün bu seferde olmıcak gibi geliyo ya hadi hayırlısı