teşekkür ederim canım,devamlı uzanma gibi bi imkanım olsaydı keşke çünkü çalışıyorum,fazla oturmanın bi zararı olmaz inşallah,çünkü işim gereği tüm gün sandalyede oturmak zorunda kalıyorum,aşılama için yanımda bir şeyler bulundurmam gerekiyo mu? mesela hsg için ped bulundurmuştum çok gerekmişti. yarın kontrolüm var sence tahmini ne zaman aşılama olur? yumurtaların en büyüğü 13 mm,en küçüğü de 10 mm di.
yk canım herhangi bişeye ihtiyacın olmucak.ben sormamıştım ama sanırım 18 mm üstüne çıkması lazım yumurtanın.bu konuda yapabilecegimiz tek şey dr güvenmek
yk canım herhangi bişeye ihtiyacın olmucak.ben sormamıştım ama sanırım 18 mm üstüne çıkması lazım yumurtanın.bu konuda yapabilecegimiz tek şey dr güvenmek
teşekkür ederim canım,yumurtalarım 5 günde büyüdü o yüzden doktorum ilaca devam etmemi istemedi,çoğul gebelikten korktu çünkü 6 yumurta oluştu ve en küçüğü 10 mm di,yarın tekrar gidicem bakalım çok büyümüşler mi 🙂
evet canım gayet basıt bı ıslem kendını kasma yeter strese grme tutacak mı tutmayack mı dıye Allah buyuk verende rabbım alanda... hayırlısı olsun ınsallah ben hıc sormamıstm nedense yumurtalrmn ne kadar buyudugnu 🙂 insaallah tutar senın de üçüz olur
mrb cnm ben geldim henüz kendimi toparlayamadım çok üzgünüm ama senin sorunu görünce cevap yazmak istedim ilk önce aşılaman hayırlı olur inşallah yalnız sana pazartesi günü hemen aşılama yapmaz ayrıca aşılama yapabilmesi için 6 yumurtandan en az 1 tanesi 18 mm olması gerekli sonra sana çatlatma iğnesi yaptıracak mesela pazartesi günü gideceksin eğer en az 1 yumurtan 18 mm olduysa sana pazartesi günü çatlatma iğnesi yaptırırsa çarşamba günüde aşılama için çağıracaktır ve eşine cinsel perhiz veriyorlar mesela der ki sana pazartesi günü eşinle birlikte ol salı günü olma çarşamba burada ol diyebilir hemen yapmazlar yani merak etme aşılama için yanında birşey götürmene gerek yok sadece bir tane günlük ped alman yeterli o da spermin bir kısmı dışarı geliyor çamaşırın ıslanır rahatsız olursun diye söylüyorum ben almıştım korkma canın acımıyor zaten çok kısa bir işlem sana bir spekulum aldırıyorlar bana aldırdılar 45 tl ama ilaca çabuk cevap vermişsin senin yumurtalıkların benimkinden daha iyi durumdalar anlaşılan ben 3 kutu ilaç aldım ve 20 günde bir tane yumurtam olmuş aşılama ile ilgili sormak istediğin olursa sorabilirsin...
canım yha ben de hep ıkız ıstemıstım doktrm en ılk basta tek dedı bende uzuldm esımde ıstıyor ya ıkız olmasına dktra srdu ıkız deıl mı dıye dktrumda 1 taneyı buldun da daha ne ıstıysn dıye dalga gectı aradan 5 10 sanıye gectı üçüz oldugunu ögrendık doktrum da bızde soka grmıstık... hayırlısı olsunda ınsaallah ıkız üçüz farketmz saglıklı olsun canım ınsaallah tutar asılaman
mrb cnm ben geldim henüz kendimi toparlayamadım çok üzgünüm ama senin sorunu görünce cevap yazmak istedim ilk önce aşılaman hayırlı olur inşallah yalnız sana pazartesi günü hemen aşılama yapmaz ayrıca aşılama yapabilmesi için 6 yumurtandan en az 1 tanesi 18 mm olması gerekli sonra sana çatlatma iğnesi yaptıracak mesela pazartesi günü gideceksin eğer en az 1 yumurtan 18 mm olduysa sana pazartesi günü çatlatma iğnesi yaptırırsa çarşamba günüde aşılama için çağıracaktır ve eşine cinsel perhiz veriyorlar mesela der ki sana pazartesi günü eşinle birlikte ol salı günü olma çarşamba burada ol diyebilir hemen yapmazlar yani merak etme aşılama için yanında birşey götürmene gerek yok sadece bir tane günlük ped alman yeterli o da spermin bir kısmı dışarı geliyor çamaşırın ıslanır rahatsız olursun diye söylüyorum ben almıştım korkma canın acımıyor zaten çok kısa bir işlem sana bir spekulum aldırıyorlar bana aldırdılar 45 tl ama ilaca çabuk cevap vermişsin senin yumurtalıkların benimkinden daha iyi durumdalar anlaşılan ben 3 kutu ilaç aldım ve 20 günde bir tane yumurtam olmuş aşılama ile ilgili sormak istediğin olursa sorabilirsin...
ayy canım benim inan hep aklımdasın,özlettin kendini tel numaran olsaydı arardım seni o derece merak ettim,bir an önce toparlanmaya çalış canım,bizim bi komşu vardı her tür tedavi gördü tüp bebek dışında,bebek olmadı ve tüm tedavileri bıraktı sonraaaaa yani 6.senesinde nur topu gibi bi kızı oldu,anlayacağın kısmet,Rabbimin ne zaman vereceği belli olmaz,bol bol dua edelim.
herkese merhaba,uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum...ben de eylül 10 da ilk aşılamamı oldum,15 günü idrar testi yaptım ama malesf negatif çıktı,bugün de 17 gününm hala adet olmadım,kan tahliline de gitmek istemiyorum çünkü negatif görmekten psikolojim bozuldu,gebelik olsaydı 15 günde idrarda çıkardı değilmii,Allah isteyen herkese verin çok zorr