2012 de aşılama yaptıranlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
umarım dediğin gibi olur ve kalan bebişlerimi rabbim bana bağışlar....inşallahh seninkilere bişi olmaz.herşeyin hakkımızda hayırlısı diyorum

canım çok çok geçmiş olsun ne olursun stres yapma çünkü diğer bebişlerini etkileyebilir,beslenmene dikkat et ağır iş yapma,seni olumsuz etkileyecek herşeyden uzak dur canım,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

aşılama acıtıyor mu? nasıl oluyor?

aşılama kesinlikle acısız bir işlem ben hiçbirşey hissetmedim.zaten çokda kısa sürüyor dr. hayırlısı olsun işlem bitti dediğinde inanamamştım.kabaca şöyle oluyor.önce kapaklı bir şey takıyorlar(rahim filmi çektirdiysen bilirsin ordada aynı şeyi kullanıyorlar şırınganın girişi rahat olsun diye.yıkanmış sperleri şırınga ile ultrasonda yumurtalara bakarak yumurtaların oraya sıkıyor ve sırıngayı çıkarıp o başta dediğim kapagı kapatıyor 10 dk. falan o şekilde yatıyosun.sonra o yerşeltirdiği aletide çıkartıyor(bir kısım sperm dışarı akıyor normalmiş telaşe mahal yok) snra 30 dk falanda öyle yatıyosun.ve sonra dua etmeye devam ediyorsun.eğer imkanın varsa ilk bir hafta sürekli yat sonrada ağır işler yapma,fazla uzanma.

aşılama kesinlikle acısız bir işlem ben hiçbirşey hissetmedim.zaten çokda kısa sürüyor dr. hayırlısı olsun işlem bitti dediğinde inanamamştım.kabaca şöyle oluyor.önce kapaklı bir şey takıyorlar(rahim filmi çektirdiysen bilirsin ordada aynı şeyi kullanıyorlar şırınganın girişi rahat olsun diye.yıkanmış sperleri şırınga ile ultrasonda yumurtalara bakarak yumurtaların oraya sıkıyor ve sırıngayı çıkarıp o başta dediğim kapagı kapatıyor 10 dk. falan o şekilde yatıyosun.sonra o yerşeltirdiği aletide çıkartıyor(bir kısım sperm dışarı akıyor normalmiş telaşe mahal yok) snra 30 dk falanda öyle yatıyosun.ve sonra dua etmeye devam ediyorsun.eğer imkanın varsa ilk bir hafta sürekli yat sonrada ağır işler yapma,fazla uzanma.

teşekkür ederim canım,devamlı uzanma gibi bi imkanım olsaydı keşke çünkü çalışıyorum,fazla oturmanın bi zararı olmaz inşallah,çünkü işim gereği tüm gün sandalyede oturmak zorunda kalıyorum,aşılama için yanımda bir şeyler bulundurmam gerekiyo mu? mesela hsg için ped bulundurmuştum çok gerekmişti. yarın kontrolüm var sence tahmini ne zaman aşılama olur? yumurtaların en büyüğü 13 mm,en küçüğü de 10 mm di.

Geri