2013 agostosta hamile kalmak isteyenler

Sağol canım benim, aklımdaki tüm soruları yanıtlamışsın Allah razı olsun. Yarın sonucunu alacak eşim, offf yaaaaa. Kızlar dün bi akrabamın bebek mevlüdüne gittim. İçimden neler neler geçti anlatamam, herkesin gözü bendeydi, sen de tembel çıktın diyen densizler bile oldu. Hele bebeği kucağıma aldığımda var yaa, gözlerimden yaşlar aktı engel olamadım, o sırada okunan ilahinin de etkisi vardı tabi. Benim bebeğim olsa nasıl hazırlıklar yapardım, ne giyerdim, ne giydirirdim bi sürü hayal kurdum. Rabbim şu boynu bükük kullarının sesini duy ne olur 🙁

destini cok ortak yanimiz var cnm ins hersey iyi olur bebismiz sag salim gelir ins cnm 🙂))

Aramıza hoş geldin Derya, başından çok zor olaylar geçmiş, Allah tekrar yaşatmasın beterinden korusun. Hiçbir zaman inancını yitirme, inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın bebeğini. Neden olmasın ki, güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi de bilgilendir mutlaka ve stres yapmamaya gayret göster

Cnm hg aramiza gecmis olsun ve ins hamilesindir cnm bnm peki srn ne boyle olmasi cnm hic arastrma yapilmadimi

aminnn inşallah.allahım! ya varis! bize o yüce katından hayırlı ve sağlıklı evlatlar ihsan eyle! allahım bize salih ve sağlıklı kullarından evlatlar ihsan edersen sana şükredenlerden oluruz! aminn🙁

allahın kefil olduğu işin üzerine düşülmezmiş! ben elimden geleni yaptım ama olmadı demekki dünyada yiyecek rızıkları yokmuş.bizlere şefaat ederler inşallah ümidimiz öyle gerisini allah bilir! kendimizi yememizin bi faydası yokki allah ne derse o luyor elbet vardır bir bildiği.sabredelim.birbirimize sabrı tavsiye edelim inşallah..

canım benim benim eşim diyarbakırlı! ama 50 senedir istanbullular artık ayak uydurmuşlar buraya değişmişler.eşimde de sorun var.eşimde sorun olmasa belki üzerime gelirlerdi.biz de yarı yarıya sorun var anlayacağın.eşimin ailesi de çok istiyor ama oğulları da da ben de kendimizi öldürecek değiliz napalım.kendi ailem sorun yapmaz ama üzülüyolar işte.allaha sığınıyoruz ümidimizi kaybetmeyelim.o ummadığımız anda bizlere verecektir inşallah..