Selamlar hayatım aynı konuyu başka başlıklar ile açmışsın. Silmiyorum başlığı anlaşılır şekilde değiştiriyorum. Beta hcg testleri asla yanılmazlar yani hamilelik var ise yüzde yüz ortaya koyacaktır. Fakat sen diğer konunda da belirttiğim üzere çok ama çok erken yapmışsın bu testi. Dolayısı ile sonradan hamileliğin var ise yükselecektir. Ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki konulara bakıp anlayabilirsin hayatım.
Beta hcg değerleri hesaplama ne olmalı kaç olmalı nedir, ikiz ve dış gebelikte beta hcg değerleri hamile olmayanlarda beta hcg değerleri nedir Niteliksel bir bhcg kan testi , kanınızda insan koryonik gonadotropin adı verilen bir hormon olup olmadığını kontrol eder . HCG normalde hamilelik...
Beta Hcg testi olan arkadaşlarım, bu başlık altından bizlere beta hcg değerlerinizi yazarak kaç haftalık hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Sizlere gereken yardımı yapacağız. Lütfen BETA HCG değerlerinizi yazınız. Hemen cevap bulabileceksiniz.
Hayatım testi aslında en güzel adetinden bir gün geçince yapsan olur ama sen dayanamayacaksın belli adete bir gün kala yapman yeterli hayatım. Sonradan da yükselmez bu vakitte yapar isen ne ise sonuç o testin sonucu yüzde yüzdür kesindir. Ama erken yapmayacaksın hayatım 🙂
Hayatım testi aslında en güzel adetinden bir gün geçince yapsan olur ama sen dayanamayacaksın belli adete bir gün kala yapman yeterli hayatım. Sonradan da yükselmez bu vakitte yapar isen ne ise sonuç o testin sonucu yüzde yüzdür kesindir. Ama erken yapmayacaksın hayatım 🙂