zuzu65 Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #1 Adı üstünde, süpriz yumurta . Adı üstünde, süpriz yumurta ... Mum eridikçe mumun içideki demirden yapılmış heykeller ortaya çıkıyor
. Adı üstünde, süpriz yumurta ... Mum eridikçe mumun içideki demirden yapılmış heykeller ortaya çıkıyor
sky35 Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #2 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta çok ilginç ama böyle birşeyi izlemek beni çok heyecanlandırırdı.sağol zuzu.
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta çok ilginç ama böyle birşeyi izlemek beni çok heyecanlandırırdı.sağol zuzu.
zuzu65 Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #3 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta sorma sky bu mum hastalık bende kocamanlarından dış kapıdan başlayarak evın heryerinde olsun istiyorum bı zamanlar az yuzdurmedım mu7mları su dolu kaseler içide
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta sorma sky bu mum hastalık bende kocamanlarından dış kapıdan başlayarak evın heryerinde olsun istiyorum bı zamanlar az yuzdurmedım mu7mları su dolu kaseler içide
sky35 Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #4 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta benim evimdede bol miktarda var.huzur veriyor insana.ama böylesi yok malesef.
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta benim evimdede bol miktarda var.huzur veriyor insana.ama böylesi yok malesef.
necla Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #5 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta paylasim icin tesekkurler canim bende cok severim mumlari
MEÇHUL Daimi Üye Üye 27 Ekim 2008 #6 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta ablacım çok güzel bir şey yha bayıldım paylaşım için teşşekürlerr keşke eşimde bana böle birşey alsa...ben eşimden hiç hediye almadımm...🙁
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta ablacım çok güzel bir şey yha bayıldım paylaşım için teşşekürlerr keşke eşimde bana böle birşey alsa...ben eşimden hiç hediye almadımm...🙁
mislinay Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #7 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta ilk defa gördüm bunları butip mumların varlığından haberim bile yoktu😀 saol canım çok ilginç mumlarmış gerçekten emeğine sağlık
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta ilk defa gördüm bunları butip mumların varlığından haberim bile yoktu😀 saol canım çok ilginç mumlarmış gerçekten emeğine sağlık
zuzu65 Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #8 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta ben teşekkür ederim arkadaşlar bende çok beğendim bunları
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #9 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta hmm cok ilginc bir fikir ama bir o kadarda guzel cok begendim tesekkurler canim
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta hmm cok ilginc bir fikir ama bir o kadarda guzel cok begendim tesekkurler canim
Vijdan Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #10 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta Arkadaşlara katılıyorum,gerçekten çok ilginç,bir o kadar da güzel.Teşekkürler canım..
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta Arkadaşlara katılıyorum,gerçekten çok ilginç,bir o kadar da güzel.Teşekkürler canım..