zuzu65 Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #11 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta ben bakıdım ama bulamadım büyük alışveriş merkezlerinde bile ....gören bulan varsa söylerse sevinirim arkadaşlar
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta ben bakıdım ama bulamadım büyük alışveriş merkezlerinde bile ....gören bulan varsa söylerse sevinirim arkadaşlar
*jellibon* Daimi Üye Üye 3 Kasım 2008 #12 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta çok hoş birşeymiş harikaymış hatta çok merak ederim içinden ne çıkçak diye.. keşke bulabilsem böyle bişeyi
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta çok hoş birşeymiş harikaymış hatta çok merak ederim içinden ne çıkçak diye.. keşke bulabilsem böyle bişeyi
zuzu65 Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #13 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta bulan arkadaşlar haber verirse çok sevinirim arkadaşlar
AskinAy Yeni Üye Üye 21 Kasım 2008 #14 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta Bende cok begendım mumları severım ozellıklede kokulu ve renklı olanları
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta Bende cok begendım mumları severım ozellıklede kokulu ve renklı olanları
zuzu65 Yeni Üye Üye 22 Kasım 2008 #15 Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta evet ya romantık bir ortam yaratıyolar...çok severim mum ışığında slow bir müzikle kitap okumayı
Cevap: Adı üstünde, süpriz yumurta evet ya romantık bir ortam yaratıyolar...çok severim mum ışığında slow bir müzikle kitap okumayı