kÜL Yeni Üye Üye 11 Ekim 2007 #21 Ce: Aile albümümüz 🙂 Yaaa bu bebekler beni mahvetti. Ne kadar güzeller Ya Rabbi.. Allah bağışlasın. Allah talihlerinide kendileri kadar güzel yaratsın inşallah...
Ce: Aile albümümüz 🙂 Yaaa bu bebekler beni mahvetti. Ne kadar güzeller Ya Rabbi.. Allah bağışlasın. Allah talihlerinide kendileri kadar güzel yaratsın inşallah...
D dilek Yeni Üye Üye 28 Ekim 2007 #22 Ce: Aile albümümüz 🙂 Allah bagışlasın inşaallah ailelerine ve vatanlarına birer hayırlı evlat olular.
Ce: Aile albümümüz 🙂 Allah bagışlasın inşaallah ailelerine ve vatanlarına birer hayırlı evlat olular.
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #23 Ce: Aile albümümüz 🙂 cok tatlilar yaa... hele gözleri konusuyor hepsininde... NAZAR DEGMESIN
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 22 Kasım 2007 #24 Ce: Aile albümümüz 🙂 Cooooookkk tatlilarrrrrr allah bagislasin canim...
AnGeL_with_a_bRoKen_heaRt Yeni Üye Üye 19 Aralık 2007 #26 Ce: Aile albümümüz 🙂 maşallah wallahi çok tatlılar 🙂 hayırlısı ve darısı başımıza 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Aralık 2007 #27 Ce: Aile albümümüz 🙂 ay yirim ben onları ne tatlılar öle allah nazarlardan saklasın hayırlı evlat olsun lar inşallah allah size bağışlasın evlatlarınızı çok şirinler yavvvv(41 kere maşallah elemtere fiş kem gözlere şiş) Son düzenleme: 23 Mart 2008
Ce: Aile albümümüz 🙂 ay yirim ben onları ne tatlılar öle allah nazarlardan saklasın hayırlı evlat olsun lar inşallah allah size bağışlasın evlatlarınızı çok şirinler yavvvv(41 kere maşallah elemtere fiş kem gözlere şiş)
ms_enemy Yeni Üye Üye 19 Aralık 2007 #28 Ce: Aile albümümüz 🙂 o maviş gözleree bayıldım ben allah nazarlardan saklasın vallla🙂 hepsii çok tatlılarr 41 kere maşşaallahh 🙂
Ce: Aile albümümüz 🙂 o maviş gözleree bayıldım ben allah nazarlardan saklasın vallla🙂 hepsii çok tatlılarr 41 kere maşşaallahh 🙂
suskun_gız Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #29 Ce: Aile albümümüz 🙂 Allah bagıslasın cok tatlılar maşallah kızım olursa batuhanı kızıma alcam maşallah gözlerı cok guzel 😀
Ce: Aile albümümüz 🙂 Allah bagıslasın cok tatlılar maşallah kızım olursa batuhanı kızıma alcam maşallah gözlerı cok guzel 😀