SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Eylül 2007 #1 Aile albümümüz :) RESİMLERİ TEKRAR UP EDECEM ÖLMÜŞLER BU BİZİM ZİLLİ YİĞENİMİZ EYLÜL 😀 BU BİZİM BİR NUMARA BATUHAN KOCA SIPA BUDA İKİ NUMARA DOĞUKAN YANİ NAMI DİĞER DUDU 😀 ERKEĞİN HASI BEEE TAM GADİR İNANIR ABİSÜ GİBİ BUNLARDA BİZİM SIPALAR 😀 ALLAH nazarlardan sakınsın😉
RESİMLERİ TEKRAR UP EDECEM ÖLMÜŞLER BU BİZİM ZİLLİ YİĞENİMİZ EYLÜL 😀 BU BİZİM BİR NUMARA BATUHAN KOCA SIPA BUDA İKİ NUMARA DOĞUKAN YANİ NAMI DİĞER DUDU 😀 ERKEĞİN HASI BEEE TAM GADİR İNANIR ABİSÜ GİBİ BUNLARDA BİZİM SIPALAR 😀 ALLAH nazarlardan sakınsın😉
M Misafir Forum Okuru 1 Eylül 2007 #2 Ce: Aile albümümüz 🙂 allah bağışlasın🙂annelerine babalarına hayırlı evlat nasip etsin yaradan😉paylaşımınız için tşkler
Ce: Aile albümümüz 🙂 allah bağışlasın🙂annelerine babalarına hayırlı evlat nasip etsin yaradan😉paylaşımınız için tşkler
L LaDYDuRu Forum Okuru 1 Eylül 2007 #3 Ce: Aile albümümüz 🙂 yigenlere bak ya yakıyorlar maşallah.cok canlar yakar bunlar cooooook
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #4 Ce: Aile albümümüz 🙂 Doğukan'ın bakışları süper ya... Allah bağışlasın, çok tatlılar...
M minerwa Forum Okuru 1 Eylül 2007 #5 Ce: Aile albümümüz 🙂 o ne kadar güzel bir mavidir ya... allah bağışlasın çok güzel çocuklar ama ben o mavi gözlerde kayboldum 🙂
Ce: Aile albümümüz 🙂 o ne kadar güzel bir mavidir ya... allah bağışlasın çok güzel çocuklar ama ben o mavi gözlerde kayboldum 🙂
A amargi Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #6 Ce: Aile albümümüz 🙂 ay maşallah... çimdirin kıslar biyerlerinizi...
melisanur Yeni Üye Üye 3 Eylül 2007 #8 Ce: Aile albümümüz 🙂 allah bağışlasın vatana millete hayırlı bi insan olarak büyümelerini nasip etsin inşallah
Ce: Aile albümümüz 🙂 allah bağışlasın vatana millete hayırlı bi insan olarak büyümelerini nasip etsin inşallah
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Eylül 2007 #9 Ce: Aile albümümüz 🙂 herkesin güzel dileklerinden dolayı ailem adına teşekkür ederim...