İzmirella Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #2 Cevap: alyans yastıkları çok güzeller ama ne işe yarar napılır hiç bilmemm 🙂 ilk duydum ve gördümm teşekkürlerr ..biiirii bana açıklarmı
Cevap: alyans yastıkları çok güzeller ama ne işe yarar napılır hiç bilmemm 🙂 ilk duydum ve gördümm teşekkürlerr ..biiirii bana açıklarmı
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #3 Cevap: alyans yastıkları genelde yurt dışındaki düğünlerde kullanılır alyansları nikah esnasında takarlar ve bu yastıklarla taşırlar bu arada çok güzeller emeğine sağlık canım
Cevap: alyans yastıkları genelde yurt dışındaki düğünlerde kullanılır alyansları nikah esnasında takarlar ve bu yastıklarla taşırlar bu arada çok güzeller emeğine sağlık canım
İzmirella Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #4 Cevap: alyans yastıkları gurbet kuşum teşekkürler.. izmirde böyle bi adet yoktur.. bilgilendirdiğin için teşekkürlerr canım
Cevap: alyans yastıkları gurbet kuşum teşekkürler.. izmirde böyle bi adet yoktur.. bilgilendirdiğin için teşekkürlerr canım
PaSikA Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #5 Cevap: alyans yastıkları bende ilk defa gördüm çok hoşlar ellerine sağlık canım
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #6 Cevap: alyans yastıkları valla bizdede yok böyle adetler hem bizim adetlerimiz daha güzel dimii
Bonita Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #8 Cevap: alyans yastıkları gurbet kuşu sana katılıyorum evet bizim adetlerimiz daha güzel 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Temmuz 2008 #9 Cevap: alyans yastıkları valla bence sıradışı çok hoş ve şık bizde alyanslar yüzük tepsisi dediğimiz tepsiye konur paylaşımın için teşekkürler canım emeğine sağlık çok beğendim🙂
Cevap: alyans yastıkları valla bence sıradışı çok hoş ve şık bizde alyanslar yüzük tepsisi dediğimiz tepsiye konur paylaşımın için teşekkürler canım emeğine sağlık çok beğendim🙂