selam kader arkadaşlarım 🙂 nasılsınız?
dün gece rüyamda bebeğimi dünyaya getirdiğimi gördüm, hayırdır inşallah 🙂
tarihi de 5 aralık. yaklaştığı için bu tür rüyalar görmek artık fazla olurmuş ama bakalım belki tarih tutar 🙂
nasıl kuzularınız? kızım maşallah çok hareketli 🙂
inşallah sonuna kadar herşeyimiz yolunda gider ve meleklerimiz sağlıcakla kucaklarıma gelirler.
slm cnm. dün kontroldeydik gayet iyi miniğim 🙂 şeker yüklemesi testinide yaptırdım hiç bi sorun çıkmadı.sanırım sende haftaya yaptıracaktın aklında olsun gece 12 den sonra bişiy yiyilip içilmeyecekmiş.
rüyan hayırlara vesile olsun inşallah cnm. bende çok görüyorum hemde erken doğum yaptığımı , el kadar bebeğim oluyo filan... dediğin gibi inş. hiçbi sorun çıkmaz sağlıcakla alırız miniklerimizi kucağımıza 🙂
canım sorun çıkmaması çok güzel.ben de pazrtesi yaptıracam.bakalım hayırlısı.ben de gördüm bi kaç kere bebişimi tuhaf bişey böyle rüyada görmek🙂slm cnm. dün kontroldeydik gayet iyi miniğim 🙂 şeker yüklemesi testinide yaptırdım hiç bi sorun çıkmadı.sanırım sende haftaya yaptıracaktın aklında olsun gece 12 den sonra bişiy yiyilip içilmeyecekmiş.
rüyan hayırlara vesile olsun inşallah cnm. bende çok görüyorum hemde erken doğum yaptığımı , el kadar bebeğim oluyo filan... dediğin gibi inş. hiçbi sorun çıkmaz sağlıcakla alırız miniklerimizi kucağımıza 🙂
kızlar dün kontrole gittim.şeker183 çıktı.şekeri kesmemi söyledi dr.idrar yolları iltihabı ve kansızlık da var.ayrıca ilişkiyi tamamen yasakladı.oğlum iyiymiş ama 886 gr olmuş.inşaallah sizde şeker falan çıkmaz kızlar.pazartesi yine gidecem tekrar şeker bakılacak ona göre bir yol çizilecek
yüklemeden sonra öyle çıktı canım yaa.kansızlık ilk zamanda o kadar yoktu.iltihap zaten sürekli tekrarlıyor bende.şekerden de oluyor iltihap.halledecez mecburen bebişimi oğluşumu seviyorum.çok bekledim onu.3 ay katlanacam herşeyi yememeye.zaten çok hızlı kilo almamdan dolayı bekliyordum ben şeker çıkmasını.inşaallah pazartesi çıkmazmerhaba cnm geçmiş olsun. aç karnına mı 183 çıktı ? yoksa glikoz aldıktan sonraki değer mi bu? kansızlığın ve iltihapla ilgili daha önce testlerin yapılmış olması lazımdı benim doktorum gebeliğin başında tam idrar ve tam kan tahlili yaptırmıştı kansızlık veya iltihap gibi bi sorun varsa önceden önlem almak maksadıyla. bebişin iyi bu sorunlar halledilir canını sıkma. inşallah pazartesi bi sorun çıkmaz.
şeker yüklemesinden sonra sınır 160 zaten seninkide öle çok çıkmamış biraz diyetle kontrol altına alabilirsin. pazar 12 den sonra bişiy yiyip içme oda etkiliyomuş benden kan alırken söylemişlerdi. güzel hbrlerini bekliyoruz .yüklemeden sonra öyle çıktı canım yaa.kansızlık ilk zamanda o kadar yoktu.iltihap zaten sürekli tekrarlıyor bende.şekerden de oluyor iltihap.halledecez mecburen bebişimi oğluşumu seviyorum.çok bekledim onu.3 ay katlanacam herşeyi yememeye.zaten çok hızlı kilo almamdan dolayı bekliyordum ben şeker çıkmasını.inşaallah pazartesi çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?