H hayrunnisa Yeni Üye Üye 2 Ocak 2008 #1 aranıza benıde alın selammm ben geldım nette gezerken tesadufen buldum guzel bıyere benzıyo benıde aranıza alırsanız sevınırım😀ancing_furious:
selammm ben geldım nette gezerken tesadufen buldum guzel bıyere benzıyo benıde aranıza alırsanız sevınırım😀ancing_furious:
HİDOŞ Aktif Üye Üye 2 Ocak 2008 #2 Ce: aranıza benıde alın mehaba hayrünnisa aramıza hg umarım tanışma fırsatı buluruz sohpet alanında
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ocak 2008 #3 Ce: aranıza benıde alın hoşgeldin canım nedemek tabiki aramızdasın başımızın üstünde yerin var ...keyifli forumlar dilerim
Ce: aranıza benıde alın hoşgeldin canım nedemek tabiki aramızdasın başımızın üstünde yerin var ...keyifli forumlar dilerim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Ocak 2008 #4 Ce: aranıza benıde alın hoşgeldin nisa aramıza tabiki alırız aramıza ne demek yerim bol allaha şükür
ms_enemy Yeni Üye Üye 2 Ocak 2008 #6 Ce: aranıza benıde alın hoşgeldinn canımm... umarım çokk güzel vakitlerr geçiririsinn burdaaa 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ocak 2008 #7 Ce: aranıza benıde alın nisacım aramıza hoş geldin canım
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 2 Ocak 2008 #8 Ce: aranıza benıde alın Hosgeldin canimmm aramiza güzel güzel vskit gecireceginden eminim...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Ocak 2008 #9 Ce: aranıza benıde alın Aramıza hoşgeldin, güzel ve keyifli zamanlar geçirmeni dilerim, sevgiler...