2 aydır adet görmüyorum adet görmüyorum iki aydır olmuyorum 2 olmuyorum regl
mrb arkadaslar bn 2 aydır adet görmüyorum test yaptım evde 2 defa ama sonuc negatif fakat gögüs uçlarım o kdr cok agrıyor kı bastırınca ve kasıklarım cok fena agrıyor sankı bişey düşecek gibi ve dün ise yaklasık şöyle 3 damla kadar kan geldi ve kasıklarım cok agrıdı sizce sebebi nedir lütfen arkadaslar cwp yazın
Canım durumun psikolojik etkilerede bağlı olabilir yada şöyle diyeyim benim bir arkadaşım vardı 4 aya kadar hamile olduğunu bilememiş çünkü idrar testlerinde çıkmıyormuş artık en sonunda kan testi yaptırmaya karar verdiklerinde 4 aylık kan sonuçlarından hamile olduğunu öğrenmiş.Yani bu iki şıktan birisidir diyorum bende senin durumun için🙂
Tatlım bazı hamileliklerin ilk aylarında leke şeklinde hafif kanamalar görünebiliyor bende yaşadım çünkü bunlar ise eğer hamile isen düşük tehlikesi belirtileri.Sen en iyisi kan testini yaptırıp içini rahat tut🙂
benım tam bir yıldır bebeğim olmuyor artık umudu mu kaybetmıstım bıde bnm adetlerim cok düzensiz ama dün sankii hastalandım gibi iki üç damla geldı ve kasıklarım o kdr cok agrıdı ki ve artı istifra ettım