F fuhrer_albay Forum Okuru 21 Haziran 2007 #1 Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin Burasi Beim Sakin Oturmayin Bu KÖseyi Özel Ayirttim Haaa:d
M Misafir Forum Okuru 22 Haziran 2007 #2 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin haa öylemi söylediğin iyi oldu bazıları o köşeye göz dikebilirdi
Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin haa öylemi söylediğin iyi oldu bazıları o köşeye göz dikebilirdi
F fuhrer_albay Forum Okuru 27 Haziran 2007 #3 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin biliyorum bizim insanlar boş buldumu oturu verırler söleyım de haberlerı olsun
Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin biliyorum bizim insanlar boş buldumu oturu verırler söleyım de haberlerı olsun
şeker kız Yeni Üye Üye 28 Haziran 2007 #4 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin Fuhrer_albay😀 bu nick'i duyupta senin yerine oturacak insan tanımıyorum. Ben bile bu nick'i görünce tırstıktan sonra😀 merak etme kimse oturmaz. seni ziyarete gelirken korktum. Korkutma beniiiiii Yeni köşen hayırlı olsun bu çiçekler de sana hediyem olsun
Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin Fuhrer_albay😀 bu nick'i duyupta senin yerine oturacak insan tanımıyorum. Ben bile bu nick'i görünce tırstıktan sonra😀 merak etme kimse oturmaz. seni ziyarete gelirken korktum. Korkutma beniiiiii Yeni köşen hayırlı olsun bu çiçekler de sana hediyem olsun
F fuhrer_albay Forum Okuru 2 Temmuz 2007 #5 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin hos geldın sefalar getırdın gec karsıma otur konusak sohbet edek ruyada gelsın hadı toplanın mısafırımsınız.....
Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin hos geldın sefalar getırdın gec karsıma otur konusak sohbet edek ruyada gelsın hadı toplanın mısafırımsınız.....
P Peri_TK Forum Okuru 4 Ağustos 2007 #6 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin merhaba hayirli olsun kösen 😀
C CeMRe YoSH Yeni Üye Üye 17 Ağustos 2007 #7 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin Oturmayız meraklanma köşende hayırlı olsun🙂))))
Taurus Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2007 #8 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin hayırlı olsun yeni köşenn 😀 walla ben kuru kuruya sohbet etmem yane çay kek fln olursa ii olurdu 🙂
Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin hayırlı olsun yeni köşenn 😀 walla ben kuru kuruya sohbet etmem yane çay kek fln olursa ii olurdu 🙂
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2007 #9 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin Köşeciğin senin olsun kapmayız ama ziyaretine geliriz.
A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #10 Ce: Arkadaslar Burasi Benim KÖsem Oturmayin Herkeze iyi pazarlar. Köşenizde bol sohbetler dilerim.