Geçim zorlaştı ve artık geçim yapamaz duruma geldik. Okullar şimdilik tatil ama açıldığında masraflar ile ne yapabileceğiz ? Daha önceden kullandığınız ürünlerin markalarında değişiklik yaptınız mı ? Siz nasıl geçim yapıyorsunuz ? Yani para biriktirme ile ilgili konularımız vardı yazmıştık konuşuştuk tırtıklamalar ile ilgili tüyolar almıştık ama artık heriflerin de cebinde para kalmadı. Sahi kuzum sizde durumlar nasıl ? Para biriktirmeyi bıraktık ta ben geçim yapamıyorum ya siz de durumlar nasıl kızlar sahiden de bana yani bize özel bir şey mi bu yoksa herkeste mi aynı ?
kız nerdee para geçim zor olmuş ya
vallah ihtiyacım çok koca ancak
faturaları ve mutfak masrafını karşılıyor. oğlum olmasa var ya halim yaman iki öğrenci var evde
Vallahi hayatım bizim evde dört tane çocuk var biri üniversite okuyor biri lisede okuyor diğerleri de ilkokulda okuyorlar hepsi özel düşün artık neler çekiyoruz Allah yardımcımız olsun belki bu sene özelden alacağım hepsini durumu o kadar kötü
Vallahi hayatım bizim evde dört tane çocuk var biri üniversite okuyor biri lisede okuyor diğerleri de ilkokulda okuyorlar hepsi özel düşün artık neler çekiyoruz Allah yardımcımız olsun belki bu sene özelden alacağım hepsini durumu o kadar kötü
allah büyüktür ya düzelir isler inşallah vallah herkes mağdur artık
benim yeni bir komşu geldi istanbuldan evin getirdi diyor iş yok
ne yaparız kara kara düşünüyor eşi un mamulerinde çalışıyormuş işten çıkarmışlar 2 çocuğu var