Uzman SühaN Administrator 18 Mart 2016 #11 Günaydın..Sivilcelenme bir cilt sorunudur...Aşılama sonrası gögüs, kasık ,bel ağrısı normaldir..
N neslin açıkgöz kaya Hamiş Melek Üye 18 Mart 2016 #12 tşk edrm ama hiç sivilce olmazdı biraz tedirgin oldum ama normal bişimiş rahatladım hayırlı cumalar
N neslin açıkgöz kaya Hamiş Melek Üye 21 Mart 2016 #14 günaydın arkadaşlar bende 2 gündür mide bulantısı var su içsem bile bulanıyor yediklerim devamlı çıkıyor çarşamba günü aşı oldum doktora sorayımmı acaba inanın çok kötüyüm iki gündür ölüyorum resmen ya
günaydın arkadaşlar bende 2 gündür mide bulantısı var su içsem bile bulanıyor yediklerim devamlı çıkıyor çarşamba günü aşı oldum doktora sorayımmı acaba inanın çok kötüyüm iki gündür ölüyorum resmen ya
Uzman SühaN Administrator 21 Mart 2016 #15 Günaydın doktora danışmanız daha isabetli olucaktır.Gebelikle ilgili bi durum olduğunu sanmıyorum.Bu kadar çabuk belirti başlamaz.Çok geçmiş olsun ..
Günaydın doktora danışmanız daha isabetli olucaktır.Gebelikle ilgili bi durum olduğunu sanmıyorum.Bu kadar çabuk belirti başlamaz.Çok geçmiş olsun ..