bitanesi Hamiş Melek 1 Şubat 2013 #22 BEYZA21' Alıntı: Çılgınlığım çok ta😀 En büyük çılgınlığım Eşime ben evlenme teklif ettim çok cesurdum yav Genişletmek için tıkla ... süpresin yawwwww harika bende yapardım ama bizde teklif olmadı görücü usulu oldugu için anası beni gördü begendi babam kocamo gördü begendi sonra biz görüştük sordular bizde o tamam dedi bende tamam dedik 8 gün sonra nişan oldu işte
BEYZA21' Alıntı: Çılgınlığım çok ta😀 En büyük çılgınlığım Eşime ben evlenme teklif ettim çok cesurdum yav Genişletmek için tıkla ... süpresin yawwwww harika bende yapardım ama bizde teklif olmadı görücü usulu oldugu için anası beni gördü begendi babam kocamo gördü begendi sonra biz görüştük sordular bizde o tamam dedi bende tamam dedik 8 gün sonra nişan oldu işte
Uzman SühaN Administrator 1 Şubat 2013 #23 Elinide ilk ben tutmuştum yav Ben fazla cesurdum 🙂 Allah cümlemizin evliliğini daim etsin..Uzun mutlu yıllar nasip eylesin
Elinide ilk ben tutmuştum yav Ben fazla cesurdum 🙂 Allah cümlemizin evliliğini daim etsin..Uzun mutlu yıllar nasip eylesin