ii gunler ben başak partnerim bogaburcu ilişkimiz pejk guzel gittigi soylenemez nasilda bitecegini bilmiyorum iilişkimizde ayrilik yada evlilik varmi 1 haftadir konuşamiyoruz partnerim ilişkimiz hakkinda ne duşunuyo ayrilacakmiyiz yoksa boylemi devam edecegiz duzelekmi aramiz ne olacak nezamn gelecek bu guzel gunler aslinda çojk umutluyum gelecek olan guzel gunlerden aama insaniz işte bazen umutsuz olabiliyruz
ben yay burcuyum 24 yaşındayım. sevgilim akrep burcu 30 yaşında. hatta bugun onun doğum günü. bizim için bakarmısın.?
teşekkür ederim şimdiden kolay gelsin öpüyorum seni.
ben yay burcuyum 24 yaşındayım. sevgilim akrep burcu 30 yaşında. hatta bugun onun doğum günü. bizim için bakarmısın.?
teşekkür ederim şimdiden kolay gelsin öpüyorum seni.
Dengenizi bozan bazı şeyler olabili ama bu sizi fazla etkilemesin. Biliyrsun olaylara bakış açısı çok önemli. Herşeyin çok üzerinde durmayın. uzatmayın yani sorunlarınızı.
Hele hele sen çok yapıcı olursan güçlü ve büyük adımlar atarsın bu ilişkide. Sağlığın içinde dikkatli ol. Önemli bişey yok ama, çokta önemsemezsen kendini hasta olabilirsin.
İlgi ve sevgi dolu olacağım diyede çok yapmacık davranışlar içine girme. Zamanla daha güzel şeyler olacak. Beklemesini bilene diyeyim...
ii akaşmlar elimden geldigince sitede aktif gorunmeye çaliştim inşallahşimdi bakarsaniz
ben başak burçluyum bi sevdiigm bi insan var 10 gundur konuşmuyoruz tam olarajk ayrilmişta degiliz ama neden boyle davrandiginida bilmiyom bi ilişkimiz nasil devam edecek ayrilik yada evlilik varmi onun burcu boga onunla tejkraa goruşebilşecejkmiyiz
Merhaba Handanca Hanım,
bana da açılım yapabilir misiniz? ikimizin de burcu terazi. açılım ve emeğiniz için şimdiden teşekkürler. ikimiz için gelecek umudu var mı?
abla çok kötüyüm.. sözlümle dün tartıştık ve bi gündür hiç haberleşmiyoruz...kısa gibi gelebilir ama bizim için çok uzun bi süre bu... şuan neler düşünüyor.. çok mu kinli bana ayrılık geçiyor mu aklından...ben ikizler o oğlak... yardımcı ol bana ablacım lütfen...
ii akaşmlar elimden geldigince sitede aktif gorunmeye çaliştim inşallahşimdi bakarsaniz
ben başak burçluyum bi sevdiigm bi insan var 10 gundur konuşmuyoruz tam olarajk ayrilmişta degiliz ama neden boyle davrandiginida bilmiyom bi ilişkimiz nasil devam edecek ayrilik yada evlilik varmi onun burcu boga onunla tejkraa goruşebilşecejkmiyiz
canım hiç düşünmeden bişey yapıyor yada söylüyor. sonra söylediğinede sahipte çıkmıyorsun. Ve sonucu elbetteki seni üzüyor. Lütfen konuşmalarında tutarlı ol sert olma.
Kendini şöyle bir toparla hemen. Yepyeni gelişmeler olacak. güzel gelişmeler bunlar merak etme. Arkadaşına gelince kırgın sana. Biraz belemeye almış kendini. Senin ona el uzatman gerekiyor.
Hiçbirşey için bencil olma. Yoks yanlız kalırsın. gerektiği zaman taviz vermesinide bilmen lazım.