Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Handancam tekrar merhabalar nasılsınız? pazar günü sınavımda senin de bana yaptığın duaları hissettim inşallah bu dualar sayesinde iyi sonuç almayı ümit ediyorum. bugünler bir ilişki olacak gibi.Arkadaşın burcu boğa, benimki ikizler.. Ortam kötü olunca çok endişeleniyroum ve artık ne eş ne de iş konsunda hayal kırıklığına uğramak istiyorum. Hayatım düzene girsin ve artık ben de ailem de mutlu olsun istiyorum acaba arkadaş benim için ne düşünüyor karakter olarak ve aile yapısı olarak uyar mıyız? Dürüst biri midir? Eğer görüşmelerimiz olumlu giderse benim iş durumumdan dolayı
mersine gelmesini istiyoroum acaba gerçekten gelirmi ve burada işş durumu iyi olabilirmi? ortam kötü olduğundan çok tedirgin oluyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam. canım 15 günüm yarın doluyor o yüzden şimdi müsaitken yazmak istedim. eğer 15 günüm dolunca bakarsan çok memnun olacağım görüşmek dileğiyle

Herşey istediğin gibi olamaz canım. Kartların bunların hepsini bilmesi olanaksız. Ben tavsiyelerimi yazayım. SEn çizgilerini ona göre çiz. Sanırım bu akıllıca olur.

Arkadaşın sana karşı dürüst biri ama, yakında hayatına başka birinin girmek istemesi kafanı karıştıracak. Bu kişinin karşına çıkması için zaman var. Ozamana kadar sen bu arkadaşını iyice tanımaya çalış.

Ortak yerlerde olmaya çalış. Ona karşı güzelryüzlü ol. sen hep iyi ol ve görünki, bakalım o bu halinle bile sana hak ettiğini sunacakmı? yoksa nankörlükmü yapacak?

Deniz kıyısında gerçekten güzel bir kısmet bekliyor seni. Umarım bu işinle ilgili dileğindir.
Sana ilk zamanlarda gelmek için olumlu görünen bu kişi daha sonra gelmeme kararıda alabilir.
4 vakitten az kalmış. Huzur başarı ve mutluluk senin inşallah. Sana kalanda kendine sadece iyi bakıp moral vermek. sağlıkta laım sana unutma. Ona iyi bakki oda geleceğinde seninle iyi olsun.

Merhaba Handanca,
Geçen sefer baktırdığımda yakında kavgalar çıkabilir demiştiniz ve gerçekten de çıktı. Ben hayatında başka biri olduğundan şüpheleniyorum 2010'da evlilik kararı aldık ama benim içimde hep bir şüphe var. Sanırım birisiyle gizli bir şekilde görüşüyor. Bizim için evlilik gerçekten var mı 2010'da yoksa ayrılık mı görünüyor. İnanın bana gerçeği duymak sanırım bana daha iyi gelecek. beni seviyor mu sevmiyor mu bilmek istiyorum. Sanırım eski kız arkadaşıyla görüşüyor.
benim burcu yengeç onun terazi.,

teşekkür ederim Handancam sadece şu noktayı anlamadım. Sana ilk zamanlarda gelmek için olumlu görünen bu kişi daha sonra gelmeme kararıda alabilir yorumunu şu an görüştüğüm kişi için mi yaptın anlayamadım.. çok teşekkkür ederim hoşçakalın

Merhaba Handanca,
Geçen sefer baktırdığımda yakında kavgalar çıkabilir demiştiniz ve gerçekten de çıktı. Ben hayatında başka biri olduğundan şüpheleniyorum 2010'da evlilik kararı aldık ama benim içimde hep bir şüphe var. Sanırım birisiyle gizli bir şekilde görüşüyor. Bizim için evlilik gerçekten var mı 2010'da yoksa ayrılık mı görünüyor. İnanın bana gerçeği duymak sanırım bana daha iyi gelecek. beni seviyor mu sevmiyor mu bilmek istiyorum. Sanırım eski kız arkadaşıyla görüşüyor.
benim burcu yengeç onun terazi.,

İyi düşüncede ol canım sen. İnan kartlarda biri çıkmadı. Sürekli şüphe ile yaklaşım sana üzüntüden başka bişey getirmez. Terazi burcu güzel konuşan nazik olan insanı daha çok sever. sende öyle ol.

Birde ona güvendiğini ara ara söyle. Hatta toplumun içinde yeri geldiğinde onun yanında ben ona çok güveniyorum de. Yapacaksa bile yapmaz. Sürekli ve sık sık değil yeri geldiğinde bu konuşmaları yap.

Evlilik şuan için çıkmadı. zaman bağlıdır dileğin. Açıkcası sevgisinide yoğun hissedemedim. Huzur vermez çok konuşursan belli olmaz napacağı. İyi davran sen. Kaybetmez asılında onun gözünde yücelirsin.

Merhaba Handanca,
biriki gün aslında önce yazıyorum biliyorum ama kafam biraz karışık. Hayatımdaki insan sanırım biraz benden uzaklaşmaya başladı veya bana öyle geliyor. Aslında sevgisini hissediyorum, birtakım yanlışlar yaptı, eski sevgilisine döndü ama aramızda çok farklı bir çekim var ona kızamıyorum yaptıkları için, iletişimimiz çok iyi. onu anlamaya çalışıyorum, yaptıklarından dolayı onu suçlamıyorum çünkü bana hep dürüst oluyor her konuda. onu yargılamıyorum da çünkü belki bizim kaderimizde bütün bunları yaşamak varmış yani belki de bütün bunları tecrübe ederek birbirimize daha çok bağlanacağız veya tamamen kopacağız bilemiyorum. bize açılım yapabilir misin rica etsem. o kızla iletişimi devam ediyor mu? ve bizim için bir gelecek söz konusu mu? yani bana karşı sevgisi var mı? bizim burçlarımız terazi
çok teşekkür ederim

Merhaba Handanca,
biriki gün aslında önce yazıyorum biliyorum ama kafam biraz karışık. Hayatımdaki insan sanırım biraz benden uzaklaşmaya başladı veya bana öyle geliyor. Aslında sevgisini hissediyorum, birtakım yanlışlar yaptı, eski sevgilisine döndü ama aramızda çok farklı bir çekim var ona kızamıyorum yaptıkları için, iletişimimiz çok iyi. onu anlamaya çalışıyorum, yaptıklarından dolayı onu suçlamıyorum çünkü bana hep dürüst oluyor her konuda. onu yargılamıyorum da çünkü belki bizim kaderimizde bütün bunları yaşamak varmış yani belki de bütün bunları tecrübe ederek birbirimize daha çok bağlanacağız veya tamamen kopacağız bilemiyorum. bize açılım yapabilir misin rica etsem. o kızla iletişimi devam ediyor mu? ve bizim için bir gelecek söz konusu mu? yani bana karşı sevgisi var mı? bizim burçlarımız terazi
çok teşekkür ederim

Ben düşündüğün anlamda başkasıyla bir iletişim göremedim. Gördüğüm şey kolay biri olmadığı seninde sürekli mücadele içinde olman.

Deneyip deneyip aynı sonuçlara varıyorsun farkındamısın. İlişkinde yaptığın hatalar artık ders olmalı sana. Görmemezlikten geldiğin şeylerde var. Meseleyi karşılıklı konuşmadan sonuçlandı diye düşünme..

Bu ilişki seni yorar. Çok seviyorum. Bıkmam diyorsan kolları sıva.
Oluşan problemlerde yapıcı rol oyna. Çünki sende pronlem görünmeye başlarsan ona,
ilk fırsatta kaçacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri