Handancam tekrar merhabalar nasılsınız? pazar günü sınavımda senin de bana yaptığın duaları hissettim inşallah bu dualar sayesinde iyi sonuç almayı ümit ediyorum. bugünler bir ilişki olacak gibi.Arkadaşın burcu boğa, benimki ikizler.. Ortam kötü olunca çok endişeleniyroum ve artık ne eş ne de iş konsunda hayal kırıklığına uğramak istiyorum. Hayatım düzene girsin ve artık ben de ailem de mutlu olsun istiyorum acaba arkadaş benim için ne düşünüyor karakter olarak ve aile yapısı olarak uyar mıyız? Dürüst biri midir? Eğer görüşmelerimiz olumlu giderse benim iş durumumdan dolayı
mersine gelmesini istiyoroum acaba gerçekten gelirmi ve burada işş durumu iyi olabilirmi? ortam kötü olduğundan çok tedirgin oluyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam. canım 15 günüm yarın doluyor o yüzden şimdi müsaitken yazmak istedim. eğer 15 günüm dolunca bakarsan çok memnun olacağım görüşmek dileğiyle
Herşey istediğin gibi olamaz canım. Kartların bunların hepsini bilmesi olanaksız. Ben tavsiyelerimi yazayım. SEn çizgilerini ona göre çiz. Sanırım bu akıllıca olur.
Arkadaşın sana karşı dürüst biri ama, yakında hayatına başka birinin girmek istemesi kafanı karıştıracak. Bu kişinin karşına çıkması için zaman var. Ozamana kadar sen bu arkadaşını iyice tanımaya çalış.
Ortak yerlerde olmaya çalış. Ona karşı güzelryüzlü ol. sen hep iyi ol ve görünki, bakalım o bu halinle bile sana hak ettiğini sunacakmı? yoksa nankörlükmü yapacak?
Deniz kıyısında gerçekten güzel bir kısmet bekliyor seni. Umarım bu işinle ilgili dileğindir.
Sana ilk zamanlarda gelmek için olumlu görünen bu kişi daha sonra gelmeme kararıda alabilir.
4 vakitten az kalmış. Huzur başarı ve mutluluk senin inşallah. Sana kalanda kendine sadece iyi bakıp moral vermek. sağlıkta laım sana unutma. Ona iyi bakki oda geleceğinde seninle iyi olsun.