Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ii akşamlar partneri boga ben başak burçluyum uzun bi suredir ilişkimizi iyi veya kotu surdurmeye çaçlişiyoruz ama bundan sonra biiz neler neler bekliyo ilişkimiz nasil devam edecek evlilik varmi bize yada ayrilik bundan sonra ilişkimiz dahami ii olacak yoksa kotumu olacak

slm handanca benim burcum arslan eşiminki başak aramızdaki uyum nasıl ve daha nasıl mutlu olabiliriz şimdiden teşekkürler

Merhaba Handanca,
benim ilişkim artık arkadaşlığımızı da sayarsam toplamında 6 yıl oluyor. bizi neler bekliyor acaba, bana ve hayatımdaki kişiye açılım yapabilir misiniz? benim burcum terazi onun burcu da aynı. annesiyle tanışacak mıyım? 2010 yılında evliliğimiz gerçekleşme olasılığı nedir, ve beni gerçekten seviyor mu bilmek istiyorum. çook teşekkür ederim size. aslında haddim değil ama bazen arkadaşlara yaptığınız açılımları okuyorum ve gördüklerinizin yanında verdiğiniz nasihatler hep yapıcı ve çok dostane. bu yönünüzü çok beğeniyorum ve en çok da açık sözlülüğünüzü...

Moderatör tarafında düzenlendi:
ii akşamlar partneri boga ben başak burçluyum uzun bi suredir ilişkimizi iyi veya kotu surdurmeye çaçlişiyoruz ama bundan sonra biiz neler neler bekliyo ilişkimiz nasil devam edecek evlilik varmi bize yada ayrilik bundan sonra ilişkimiz dahami ii olacak yoksa kotumu olacak

https://www.meleklermekani.com/tum-...-yanlizca-iliskisi-olanlar-21.html#post411339

burayı tıklarsanız size yakın zamanda bakılmış. Lütfen 15 günlük bekleme süresi olsun. Aktivitenizde çok önemli.

Merhaba Handanca,
benim ilişkim artık arkadaşlığımızı da sayarsam toplamında 6 yıl oluyor. bizi neler bekliyor acaba, bana ve hayatımdaki kişiye açılım yapabilir misiniz? benim burcum terazi onun burcu da aynı. annesiyle tanışacak mıyım? 2010 yılında evliliğimiz gerçekleşme olasılığı nedir, ve beni gerçekten seviyor mu bilmek istiyorum. çook teşekkür ederim size. aslında haddim değil ama bazen arkadaşlara yaptığınız açılımları okuyorum ve gördüklerinizin yanında verdiğiniz nasihatler hep yapıcı ve çok dostane. bu yönünüzü çok beğeniyorum ve en çok da açık sözlülüğünüzü...

Canım birazda oluruna bırak bu dönem. Sen yanlızca gereksiz sorular sorup kafasını karıştırma. Senin samimiyetine inannıyor. Beğeniyor.

Şuan keyifsiz çıktın kartlarda. Bu kadarda kendini bırakma. Kendini motive edici şeyler yap. Senin yanında kayif alsın O. Yakında ondan gelecek güzel bir sevinç görünüyor. Ama bunun şimdilik ne olduğunu bilemiyorum.

Çalışıyorsan bir değişiklik söz konusu. Bu durum lehine olacak bir konumda olabilir.
Sağlığınada dikkat et bu aralar. Evlilik 2010 da süprizlerle gelebilir.

ben başak partnerim boga burçlu uzun zamandan beri beraberiz ilişkimiz nasil devam edecek ayrilik varmi yada evlilik bu ilişki nasil sonlanir

Handan ablacığım merhaba,
Daha önce ben seni rahatsız etmiştim ama sanırım birazcık da olsa güzel şeyler duymaya ihtiyacım olduğundan geldim yine kapına...
O zaman genel baktırmıştım. 2 Yıllık bir birlikteliğim var kimse bunu uygun görmüyor demiştim. Özellikle annemin kesinlikle kabul etmediğini, çünkü hislerinin iyi olmadığını...(Ben Nisan 16 koç burcuyum. Murat 31 mart koç burcu.) Ancak ben bu ilişkiye kıyamıyorum. Birbirimizi bu kadar çok severken nasıl olurda olmuyor diyebilirim. Pes etmem mi gerekiyor bilmiyorum. O terketsin o zaman beni diye düşünüyorum. Benden başka kimse üzülmesin. Ne Murat ve ailesi üzülsün ne de benim ailem... Ben atlatmaya çalışırım bir şekilde diyorum... Ancak bunları düşünürken de içim sızlıyor. Umutlu ve mutlu olmaya gayret ediyorum ama konuyu annem arada bir açıyor ben de bir anda altüst oluyorum... 🙁 Bu durumdan ötürü derslerime de tam konsantre olamıyorum. Onun da sıkıntısı var zaten... Hayırlısı olsun ne diyeyim... Bugün pek iyi değilim belki bu durum kartlara yansır ama dayanamadım... İstersen tarot açma abla ama ben paylaşmak istedim... Saygılarımla...

ben başak partnerim boga burçlu uzun zamandan beri beraberiz ilişkimiz nasil devam edecek ayrilik varmi yada evlilik bu ilişki nasil sonlanir

Bu ara bi sıkıntı atlatabilirsin canım. Canında epey sıkılabilir. Akıllıca davran. Sabırsız davranışlar ve sinirli cevaplar bu ilişkiyi ezer.

İstediğin birşey var. Ama çok iddilaı olma vede iddialı konuşma. Bunun dışında sergileyeceğin güzel tavırlar işinin daha çabuk olmasını sağlar. bundan emin ol.

Farkındamısın bilmiyorum. Bazı şeylerde oldukça olgun davranıyorsun. Bu durumda yakınların tarafından takdir topluyor. Gelecek güzel ama zamana bağlı bazı dileklerin.

Handan ablacığım merhaba,
Daha önce ben seni rahatsız etmiştim ama sanırım birazcık da olsa güzel şeyler duymaya ihtiyacım olduğundan geldim yine kapına...
O zaman genel baktırmıştım. 2 Yıllık bir birlikteliğim var kimse bunu uygun görmüyor demiştim. Özellikle annemin kesinlikle kabul etmediğini, çünkü hislerinin iyi olmadığını...(Ben Nisan 16 koç burcuyum. Murat 31 mart koç burcu.) Ancak ben bu ilişkiye kıyamıyorum. Birbirimizi bu kadar çok severken nasıl olurda olmuyor diyebilirim. Pes etmem mi gerekiyor bilmiyorum. O terketsin o zaman beni diye düşünüyorum. Benden başka kimse üzülmesin. Ne Murat ve ailesi üzülsün ne de benim ailem... Ben atlatmaya çalışırım bir şekilde diyorum... Ancak bunları düşünürken de içim sızlıyor. Umutlu ve mutlu olmaya gayret ediyorum ama konuyu annem arada bir açıyor ben de bir anda altüst oluyorum... 🙁 Bu durumdan ötürü derslerime de tam konsantre olamıyorum. Onun da sıkıntısı var zaten... Hayırlısı olsun ne diyeyim... Bugün pek iyi değilim belki bu durum kartlara yansır ama dayanamadım... İstersen tarot açma abla ama ben paylaşmak istedim... Saygılarımla...

Üzgünüm ama ben ayrılmanı tavsiye etmiyorum. Onun yanında mutluysan sevgine sahip çık. Merak etme o olmaz diyenlerde bir yerden sonra pes edecekler.

Onların bu düşünceleri yüzünden yanlış kararlar alıyorsun. Bence buna değmez.
Bugün bitsin diyenleri arkadaşın yarın utandırabilir. Hayat bu ne olacağı bellimi olur.

Teşekkür ederim Handan ablacığım hemen cevaplamışsın Allah razı olsun. Gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını...
Ben herkes mutlu olsun istiyorum kimse pişman olmasın. Ama annem onunla evlenirsem pişman olacağımdan çok emin. Bu da beni korkutuyor... Burnumun dikine gidip de sonunda hüsrana uğramaktan korkuyorum ama seviyorum da... Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyorum. Zamanla inşallah yoluna girer her şey... Tekrar teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri