Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
handanca abla bnm burcum başak sevgiliminkide aslan
biz uzun bi süre ayrı kaldık ama geçen günlerde barıştık sevgimizde en ufak bi azalma yok hala seviyoruz birbirimizi.fakat ayrı şehirlerdeyiz...bide abla biz evlenmeyi düşünüyoruz ama hemen değil acaba neler olucak senden bakmanı rica ediyorum...tşkler

Bazı yerlerde gereksiz katı kuralların var. Canım ılımlı olmayı öğrenmen lazım. Sana taviz ver demiyorum ama bu kadar katı olmanada gerek yok. 5 vakit içinde güzel fırsatlar olacak. Bu fırsatlar seni ilişkinde önemli yerlere taşıyacak.
Onun durumu eskiye nazaran dahada iyi olacak. Problemleri çok bunaltmış onu. 2010'da nefes alacak inşallah.
Sana etki eden başka insanlar var. Bunlarıda herşeyine karıştırma. Aradaki mesafeyi koru.
Şuan oluşan zorluklar seni yıldırmasın 2010 ilişkin için derin bir anlam taşıyacak.

Sakın kendine olan güvenini kaybetme canım. Onu bazen anlayışsız da bulman mümkün. Boşver çokta derin anlama. Çünki insanları çözmeye çalıştıkça yeni yeni şeyler öğreniliyor. Öncelikle sen kendini önemse. Tüm gücünü topla ve önüne gelecek güzel fırsatları değerlendirmeye bak.
Belki bu ilişkide şimdilik taviz veren sensin. Unutma kazananda sen olacaksın. Kartlarda ciddi anlamda ayrılık çıkmadı. Sözlenme olabilir ama evlilik için zaman var.
Sağlıksal anlamdada kartlar kendini ihmal etmemeni söylüyor.

çok saoll ablacım muckkkk

Bazı yerlerde gereksiz katı kuralların var. Canım ılımlı olmayı öğrenmen lazım. Sana taviz ver demiyorum ama bu kadar katı olmanada gerek yok. 5 vakit içinde güzel fırsatlar olacak. Bu fırsatlar seni ilişkinde önemli yerlere taşıyacak.
Onun durumu eskiye nazaran dahada iyi olacak. Problemleri çok bunaltmış onu. 2010'da nefes alacak inşallah.
Sana etki eden başka insanlar var. Bunlarıda herşeyine karıştırma. Aradaki mesafeyi koru.
Şuan oluşan zorluklar seni yıldırmasın 2010 ilişkin için derin bir anlam taşıyacak.
çok tşkler ablacım gerçektende doğru diosun hem bazı konularda çok katıyım hemde bize karışan çok kişi var..ama evlilik için bişey demeişsin ablam yoksa olmayacak mı??🙁

çok tşkler ablacım gerçektende doğru diosun hem bazı konularda çok katıyım hemde bize karışan çok kişi var..ama evlilik için bişey demeişsin ablam yoksa olmayacak mı??🙁

işte yine aynı şeyi yapıyorsun bak. Hiç olmayacak diye bir ifadem varmı canım. el insaf!!
Ben var desem olurmu? Kartlar güzel yorum yapmış 2010 ilişkin için çok anlam ifade edecek demişim. Daha ne diyeyeim.

sevdigim insanla suan ayriyiz tekrar bi birleşme goruyonumu bana geri donuş yapmayi duşunuyomu ben başak o boga burçlu....

Onun dönmesi ilk başlarda olsa bile sonrası için menmun etmez..
Karşına çıkacak başka fırsatlar görüyorum. Anladığım kadarı ilede yeni biri ile tanışacaksın. Bu kişiyi şuan tanımıyorsun..

Hayallerini daha gerçekçi kur. Neyi ne kadar yapacağın belli. Karşındaki erkeği problemli ve sorunları olan biri olarak gördüm. Bencil ve ikiyüzlü çıkıyor bazı ortamlarda. Bence şimdilik özgürlüğünün tadını çıkar ve gelecek güzel kısmetini bekle.

mrb handnca abLacmm hoşgeLdn.. biLiosn bn başak sewgLm boğa... bu araLar srekLi kawga ediorus ya kıskançLık ya saçma sabeplerden doLayı bi trLü düzeLmio bişeyLer.. sence ne yapmaLıım kardeşm dediği kzla çok fazla konuşuo bn ölede oLsa kısknyrm bazn ona yada başkasına ilgisi oLup oLmadııını düşnüyorumm=( şmdide ara werdk bras ilişkmse ben istedm ne oLucak bzm sonumuz....sewio mu beni hala

selam handanca ben yengec sevdigim balık acaba 2010 bizim ilişkimizde nasıl bir degişiklik olucak bide evlilik varmı şimdiden tşkler canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri