Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrb handnca abLacmm hoşgeLdn.. biLiosn bn başak sewgLm boğa... bu araLar srekLi kawga ediorus ya kıskançLık ya saçma sabeplerden doLayı bi trLü düzeLmio bişeyLer.. sence ne yapmaLıım kardeşm dediği kzla çok fazla konuşuo bn ölede oLsa kısknyrm bazn ona yada başkasına ilgisi oLup oLmadııını düşnüyorumm=( şmdide ara werdk bras ilişkmse ben istedm ne oLucak bzm sonumuz....sewio mu beni hala

2. Mesajdan sonra sadece tarot açılımı için uğramayınız. Sitedeki aktiviteniz 2. açılımdan sonra yok.. Şimdilik Kısa bir açılım yapıyorum ama bir dahaki sefere bu durumunu değerlendirmem gerekecek..

Arkadaşın işine geldiği gibi davranıyor. Aynı şeyleri senin yapmana müsaade etmeyecektir. Bence şimdilik askıya alman iyi olmuş. Kendini dinle. Tabiki sürekli onu düşünerek değil. Biraz uzak durmaya çalış. Sana olan alışkanlıkmı sevgimi onuda ölçmüş olursun.

selam handanca ben yengec sevdigim balık acaba 2010 bizim ilişkimizde nasıl bir degişiklik olucak bide evlilik varmı şimdiden tşkler canım

Evlilik dileğiniz şuan için zamana bağlı. Onu ilgisiz bırakma. Ciddi anlamda bir ayrılık görünmüyor ama ara sıra olacak gerginlikleride akıllılıkla halledersen sorun olmayacaktır..
Onu dinlemesini öğren. Bazı şeylerde hazır cevapsın. 2010 da düşündüğün beklentilerin güzel fırsatlarla gelecek kapına. Parasal bir sorunda yaşaman mümkündür.
İlişkini her zaman canlı tutmanı öneririm. Kendini dürüst ifade et.
Sağlık konusunda da ihmalkarlıkların sorun larak önüne gelebilir.

merhaba handanca,
bana da acilim yapabilirmisiniz benim burcum terazi sevdigim insanin da terazi.bizim aramiz bozuk biraz barisma gorunuyor mu? bana sevgisi var mi? evlilik var mi? tesekkurler

Merhaba Handanca Hanim;
sanırım beni aldatıyor, cunku onu biriyle mesajlasirken yakaladim.
bizim icin gelecek var mi bu yil evlilik var mı bana ve erkek arkadasima acılm yapabilirmisin
benim burcum yengec onun terazi
simdiden emegine saglik tesekkur ederim

Alıntı: juju´isimli üyeden Alıntı
selam handanca ben yengec sevdigim balık acaba 2010 bizim ilişkimizde nasıl bir degişiklik olucak bide evlilik varmı şimdiden tşkler canım

Evlilik dileğiniz şuan için zamana bağlı. Onu ilgisiz bırakma. Ciddi anlamda bir ayrılık görünmüyor ama ara sıra olacak gerginlikleride akıllılıkla halledersen sorun olmayacaktır..
Onu dinlemesini öğren. Bazı şeylerde hazır cevapsın. 2010 da düşündüğün beklentilerin güzel fırsatlarla gelecek kapına. Parasal bir sorunda yaşaman mümkündür.
İlişkini her zaman canlı tutmanı öneririm. Kendini dürüst ifade et.
Sağlık konusunda da ihmalkarlıkların sorun larak önüne gelebilir.
tşkler handancam haklısın bide şu hazır cevap olmasam ama elimde degil söylemeden rahat edemiyom içime atamıyom ama dikkat edicem tşkler canım

ben başajk burçluyumsevdigim insan boga burcu bu insan bana geri donecekmi tekrar bir araya gelebilecekmiyiz builişkide benim eksikliklerim neler onun için neler yapabilirim duzgun bi ilişkimiz olsun diye🙂🙂🙂

Son düzenleme:
mutlu yıllar handanca! ben yay burcuyum sevgilimse akrep. ben 24 o 30 yaşında . 2010 bize neler getirecek? evlilik planlarımız var . olacak mı? bakabilrsen .
kendine ii bak öpüyorum kocaman

merhaba

merhaba handan abla.benim burcum başak onunki yengeç.çok kavga ediyoruz.onun hayatında başka birilerinin olduğundan şüphe ediyorum.sevdiğinden emin değilim.en son ayrılmıştık gene barıştık.önümüzdeki 6 aylık dönemde bizi neler bekliyor?yorumun için şimdiden çok teşekkür ederim...

merhaba handanca abla öncelikle kardeşine mutluluklar dılıyorum.. aramıza yenıden hoşgeldin.. sana yazmayı özlemişim.. benım 3 senelık bı ılıskım var ara sıra kısa ayrılıklarımz oluyo bızım..ayrıldık.. barısmamıza ıhtımal varmı ve evleneblckmyz ablacım bu sene içinde.. o akrep ben başak burcuyum benım yukselenımde başaktır ablam.. kolay gelsın kendıne ıyı bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri