😀Canımmm meleklerim benimm ayy valla benimki ömür boyu asker ama sizin askerleri ezen askerlerden walla Subay benimkide allah sabır versin size
bende asker yolu bekliyorum 🙁( rabbim tüm mehmetçiğimizi korusun...gerçekten çook zorr hemdee çookk 🙁(
ilk üç ay çok zordu.dayandık sabrettik.bi süre sonra psikolojisi bozuldu.garip davranmaya başladı.ben kendimde degilim psikolojim bozuldu dedi.nese sustum katlandım.birbirimize dahada baglandık yada ben öle sandım evlilik hayalleri kuruyoduk.sonra zamnla uzklaştı benden.yalanlar başladı.çarsıya cıktgnda bana haber bile vermedi.neden dedim seni düşünmemk içn araya mesfe koyuyorum dedi.seni düşünnce askerden kaçmak isterim yoksa bitmz askerligim dedi.tam dedim.dün bi kız bunun face onu sevdgni onunla uyuyp uynmk istedgini onu bekledgni bi sürü şey işte yazmış.bende bu kız kim dedi.tanımıyorum dedi.sonra akşam aradı face ve msn şifremi degştrcem sacma sapan kıskanclıklarından bıktım dedi.bende şifreleri degştirrsen bitririm dedim.tam dedi bitir dedi.bende bitirdim.içim kan aglıyo ama mecburdum bitirmeye.ama geri döner bana barışırız biliyorum.kızlar inş siznde başınıza böle bişey gelmz inş sevdgnz uzaklaşmaz sizden.hepinz kavuşun sevdgnize.
Evet ya bizde teskerede yok 🙂Canm benim birde öylesi var değil miiya senin de işin zor Allah sabır versin sana daa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?