Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 4 Şubat 2008 #211 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Nasılsınız kızlar? Nihayetinde evime döndüm artık. Annemlerde keyfim de iyiydi hani. Ama eşimi de özlemişim 🙂 Sizler nasılsınız görüşmeyeli, keyifler nasıl?
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Nasılsınız kızlar? Nihayetinde evime döndüm artık. Annemlerde keyfim de iyiydi hani. Ama eşimi de özlemişim 🙂 Sizler nasılsınız görüşmeyeli, keyifler nasıl?
W white pearl Forum Okuru 4 Şubat 2008 #212 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ayy kıslar sonunda bende gelebildim,nasılsınız?bikaç gündür misafirim vardı ve yatılıydı...malumunuz üzre giremedim...ama canoşlar sizleri çok özledim....
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ayy kıslar sonunda bende gelebildim,nasılsınız?bikaç gündür misafirim vardı ve yatılıydı...malumunuz üzre giremedim...ama canoşlar sizleri çok özledim....
W white pearl Forum Okuru 5 Şubat 2008 #213 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı canım allah eksikliklerini vermesin valla.benim kıskenden komşularım vardı memleketimden...öyle sevindirdiler ki beni...hayatımın en güzel haftasonunu geçirdim desem yalan olmaz.ama sizleri de çooooooooooooook özledim.sen nasılsın,bebek nasıl?
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı canım allah eksikliklerini vermesin valla.benim kıskenden komşularım vardı memleketimden...öyle sevindirdiler ki beni...hayatımın en güzel haftasonunu geçirdim desem yalan olmaz.ama sizleri de çooooooooooooook özledim.sen nasılsın,bebek nasıl?
B Bez Bebek Forum Okuru 5 Şubat 2008 #214 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı iyi akşamlar kızlar nasılsınız haftasonundan beri yogundum gelemedim
B Bez Bebek Forum Okuru 5 Şubat 2008 #215 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı misafrlerim var yinede kardeşim ve yegenim malum birde oluşum var fırsat buldukca yanınaza gelmeye calışıyorum
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı misafrlerim var yinede kardeşim ve yegenim malum birde oluşum var fırsat buldukca yanınaza gelmeye calışıyorum
B Bez Bebek Forum Okuru 5 Şubat 2008 #216 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı baktım bugünlerde kulaklarım yanar derecesinde cınlıgı dedim arkadaşlarım beni anıyolar galiba cok özlemişler heralde dedim bende sizleri cok özledim kızlar ama yine sizleri göremedim
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı baktım bugünlerde kulaklarım yanar derecesinde cınlıgı dedim arkadaşlarım beni anıyolar galiba cok özlemişler heralde dedim bende sizleri cok özledim kızlar ama yine sizleri göremedim
W white pearl Forum Okuru 5 Şubat 2008 #217 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı günaydın hanımlar... nasılsınız?hadi gelin de iki lafın belini bükelim...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı günaydın hanımlar... nasılsınız?hadi gelin de iki lafın belini bükelim...
V vaveyla Forum Okuru 5 Şubat 2008 #219 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı kimler var bakimm ona göre kahve yapacam Genişletmek için tıkla ... ben varım benimki şekerli olsun canım
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı kimler var bakimm ona göre kahve yapacam Genişletmek için tıkla ... ben varım benimki şekerli olsun canım
W white pearl Forum Okuru 5 Şubat 2008 #220 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ayyy ya ben de isterim kahve.şekerli olsun benim de. nasılsınız kıslar gül,vaveyla nasılsın canım?
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ayyy ya ben de isterim kahve.şekerli olsun benim de. nasılsınız kıslar gül,vaveyla nasılsın canım?