nisan Yeni Üye Üye 9 Nisan 2008 #3 Ce: askın ömru! de canim ne kadar bu süre sürecek sence.payasim ve katilim icin cok sagol canim benim,sevgiler
Ce: askın ömru! de canim ne kadar bu süre sürecek sence.payasim ve katilim icin cok sagol canim benim,sevgiler
D DJ*GONUL* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2008 #6 Ce: askın ömru! Bence Asin Omru Asik OlduĞun KiŞiye Gore DeĞİŞİyor O Seni Bİr ÖmÜr Sevİyorsa Bİr ÖmÜr AŞiksin Demektir ..... Ama Kimilerine GÖre Ask Bİr GÜnlÜk Kİmİlerİne GÖre İse Bİr ÖmÜr DÜr
Ce: askın ömru! Bence Asin Omru Asik OlduĞun KiŞiye Gore DeĞİŞİyor O Seni Bİr ÖmÜr Sevİyorsa Bİr ÖmÜr AŞiksin Demektir ..... Ama Kimilerine GÖre Ask Bİr GÜnlÜk Kİmİlerİne GÖre İse Bİr ÖmÜr DÜr
nisan Yeni Üye Üye 13 Nisan 2008 #7 Ce: askın ömru! dj gonül valla sende haklisin ne diyim,kazilim icin tskler
*jellibon* Daimi Üye Üye 8 Haziran 2008 #8 Cevap: askın ömru! bence aşk saygının bittiği yerde biter bunu ömür boyu korumak mariifet bana göre aşk ölümsüzdür
Cevap: askın ömru! bence aşk saygının bittiği yerde biter bunu ömür boyu korumak mariifet bana göre aşk ölümsüzdür
pink_angel11 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #9 Cevap: askın ömru! aşkın ömrü 3 sene diyorlar aşk bittikdn snr yerini sewgi we saygıyha alıyorrrr
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Haziran 2009 #10 Cevap: askın ömru! Bence ask cok farkli bisey.... Askin ömrü bence. o ilk heyecan bitene kadardir. ve acikcasi pek sürmez. Ama sevgidir ömür boyu süren (yasatabilene) Ama ask gercekten heyecandan Sevgiye giden o yoldan ibarettir bence 🙂
Cevap: askın ömru! Bence ask cok farkli bisey.... Askin ömrü bence. o ilk heyecan bitene kadardir. ve acikcasi pek sürmez. Ama sevgidir ömür boyu süren (yasatabilene) Ama ask gercekten heyecandan Sevgiye giden o yoldan ibarettir bence 🙂