Kelebekcim bişi sorucam sana, ilk gebelik günlerinde bulantı, baş dönmesi oldumu? Yada ne gibi değişiklikler hissettin biraz anlatırsan sevinirim canım.. Bu arada bebişin ve sen umarım çok iyisinizdir..
slm kizlar benim bi sorum olcak sizlere yumurtlama gunum de atesimi olcmedim bilmiyorum ama son bir haftadir olcuyorum hep 36.5 ve ya 36.6 36.7 civarinda sizce bu ne anlama geliyor olumlumu bebis icin olumsuzmu bilgilendirirseniz cok sevinirim bu arada reglime son 8 gun kaldi acil cvp kizlar
Kıslar günaydın ben regl oldum maleseffffffffffffffff🙁
canim iyki geldidin ve bana cvp verdin cokkkkkkk tsk ederim bugun 36.8 cikti ve surekli yukseliyor simdilik ama dedigin gibi ben olcmeye devam ediyim 36.5 ile basladim son 1 haftadir ve hep 36.6 36. 7 bu gunse 36.8 insallah bebistir bu yukseklikayşemelekcim ben hafta sonu yoktum canım . cevap yazardım sana yoksa .
canım regli dreceni bilemediğim için bişey diyemem dahada regline var ölçmeye devam et hergün umarım regl olmazsın olursanda regl dereceni öğreniriz. bir dahaki ay ozaman regline yaklaşırken yorum yapabilirim ok .
çünkü herkesin regl derecesi farklı. bazıları 36.7 ile regl olur bazılarımız mesela ben 35.8 ile regl olurum . seninkinide bilseydim mesela benim derecelerime göre yüksek değerlerin ama 36.7 ile regl oluyosan değil . şimdilik hergün ölç canım aksatma olurmu?
umarım regl omazsın bebişin göbüşündedir
Canım çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok. Geçen perşembe doktora gittim, kalp atışını bile gördüm bebişimin. Allah hepinize de tez zamanda nasibetsin inşallah.
Öncelikle şunu belirteyim, her anne de farklı zamanlarda farklı belirtiler olurmuş. Herkeste aynı değişiklikler olmazmış. Benim de ilk gebelik günlerimde normal regl belirtilerim vardı. Mesela göğüslerde dolgunluk, akıntı gibi. Mide bulantım da şu günlerde (6 hafta oldu) sabahları öğürtü şeklinde oluyo. Yani bişey yeyip içtim diye değil, henüz yeni kalktığımda oluyo. Akıntımda da artış oldu ilk günlerimde. Ve sanki idrarımın rengi koyulaştı. Bir de bir uyuşukluk bir uyuşukluk ssorma. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, erkenden uykum geliyo. Bir de şu sıralar ilk günlerdeki göğüslerdeki dolgunluk hissi daha da arttı, taş gibi oldular sanki. Şimdilik bunlar var bende canım. İnan ben de merakla daha neler olacak diye beklemedeyim. Sizin için de dua ediyorum her gün. Ne derece doğru bilinmez ama hamilelerin duaları kabul olurmuş diyorlar. İnşallah doğrudur.
canim iyki geldidin ve bana cvp verdin cokkkkkkk tsk ederim bugun 36.8 cikti ve surekli yukseliyor simdilik ama dedigin gibi ben olcmeye devam ediyim 36.5 ile basladim son 1 haftadir ve hep 36.6 36. 7 bu gunse 36.8 insallah bebistir bu yukseklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?