nese355 Aktif Üye Üye 14 Mayıs 2011 #1 Ayakkabı ve terliklerim:) OOOhh kızlar büyük bir çabadan sonra ayakkabı ve terliklerimin bir kısmını paylaşabildim🙂inş diğerlerinide paylaşırım bir araaa🙂
OOOhh kızlar büyük bir çabadan sonra ayakkabı ve terliklerimin bir kısmını paylaşabildim🙂inş diğerlerinide paylaşırım bir araaa🙂
CeMoŞ Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2011 #2 vayyy ablammm ne kaa güzel ayakkabıların var öylee 😀 ben deidm ama gençlerinkine taş çıkarırsın diyee haklıymışımm hepsini iyi günlerinde kulaln ablacım çok beğendim hepsini😀
vayyy ablammm ne kaa güzel ayakkabıların var öylee 😀 ben deidm ama gençlerinkine taş çıkarırsın diyee haklıymışımm hepsini iyi günlerinde kulaln ablacım çok beğendim hepsini😀
nese355 Aktif Üye Üye 14 Mayıs 2011 #3 Sağol cemoş um sizlerin daha iyileri olsun inşallah mutlu günlerinizde giyin canım benimm biliosun dahasını yükleyemedimmm ...🙂 teşkler canımm.
Sağol cemoş um sizlerin daha iyileri olsun inşallah mutlu günlerinizde giyin canım benimm biliosun dahasını yükleyemedimmm ...🙂 teşkler canımm.
^hilal^ Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2011 #4 ayy hepsi birbirinden şık ama sonuncu siyah olanı çok beğendim...
EnCey Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2011 #5 Ablacım ılk ayakkabının rengi çok hoş.. ve de sondaki gunluk bıle gıyılıyor artıkın güle gule kullan ablacımmm 🙂
Ablacım ılk ayakkabının rengi çok hoş.. ve de sondaki gunluk bıle gıyılıyor artıkın güle gule kullan ablacımmm 🙂
nese355 Aktif Üye Üye 15 Mayıs 2011 #7 Teşekkür ederim Hilal im Encey im Refra cım en güzelleri sizlerin olması dileğiyle canlarımm..🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Mayıs 2011 #8 Çok güzel canım papuçların🙂 hiç eskimesin o kırmızı olan özellikle ona bayıldım🙂
nese355 Aktif Üye Üye 15 Mayıs 2011 #9 Teşekkür ederim Belen im Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin canım çok mersiii🙂