*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Nisan 2011 #13 Hayırlı olsun canım iyi günlerde giy kuşunda pek tatlı maşallah😀
kraliçearı Aktif Üye Üye 4 Nisan 2011 #15 hepinize tşklr ya video olsaydı ayakkabıyı giyip cıkarırken kusun neler yaptığını gösterirdim amma ve lakin sadece yaklastığı andaki görüntüyü cekebildim
hepinize tşklr ya video olsaydı ayakkabıyı giyip cıkarırken kusun neler yaptığını gösterirdim amma ve lakin sadece yaklastığı andaki görüntüyü cekebildim
ASİMELEK Daimi Üye Üye 4 Nisan 2011 #16 kıss kraliçemm çok şıkmış ayakkabın iyi günlerde tepine tepine kullan ayağında paralansın canımmm bidenem.
kıss kraliçemm çok şıkmış ayakkabın iyi günlerde tepine tepine kullan ayağında paralansın canımmm bidenem.
M Misafir Forum Okuru 4 Nisan 2011 #17 ŞIk ve rahat görünüyor ayakkabıların 😀 Keyifli günlerde giyin canım🙂
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 4 Nisan 2011 #19 ayakkabı güzel kuş çok tatlı ama ayak süper ötesi bitirdin gene beni kralicem yaa
kraliçearı Aktif Üye Üye 4 Nisan 2011 #20 aysegül87' Alıntı: bende gri olanini aldim ama topugu bukadar yüksek degil Genişletmek için tıkla ... sende yüklesen bakardık kıs
aysegül87' Alıntı: bende gri olanini aldim ama topugu bukadar yüksek degil Genişletmek için tıkla ... sende yüklesen bakardık kıs