M Misafir Forum Okuru 27 Eylül 2007 #1 Ayakta Durma Rekoru ayakta durma rekoru ayakta kalma rekoru Swami Maujgiri Maharji adlı Hintli 1955 Yılından 1973 Yılının kasım ayına kadar tam 17 yıl boyunca ayakta durdu. Bir süre içerisinde uykusu geldiğinde bir yere dayanması yeterli oluyordu.
ayakta durma rekoru ayakta kalma rekoru Swami Maujgiri Maharji adlı Hintli 1955 Yılından 1973 Yılının kasım ayına kadar tam 17 yıl boyunca ayakta durdu. Bir süre içerisinde uykusu geldiğinde bir yere dayanması yeterli oluyordu.
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 12 Aralık 2007 #2 Ce: Ayakta Durma Rekoru nasıl dayanmıs yazıkk..rekor için buna degermı??hayatından 17 yıl gıtmıs..yazık
Ce: Ayakta Durma Rekoru nasıl dayanmıs yazıkk..rekor için buna degermı??hayatından 17 yıl gıtmıs..yazık
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Şubat 2008 #3 Ce: Ayakta Durma Rekoru ayy o ayakları ne olduki..bacaklarını hissetmedimi hiç.ay degermi be..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Şubat 2008 #4 Ce: Ayakta Durma Rekoru rekor için insanlar neden böyle kendine eziyet ederler acaba anlamadım gitti🙂bu arada varis olmamışmı acaba ayaklarında adamın....emeğine sağlık canım
Ce: Ayakta Durma Rekoru rekor için insanlar neden böyle kendine eziyet ederler acaba anlamadım gitti🙂bu arada varis olmamışmı acaba ayaklarında adamın....emeğine sağlık canım
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 13 Mart 2008 #5 Ce: Ayakta Durma Rekoru ay yazık değil mi canına hiç hiçine yazık.