ya hangi devirde yaşıyoruz, bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini... bence hiçte ezdirme kendini, sen eşini uzaklaştırmaktan çekiniyorsunda eşin neden seni kaybetmekten korkmayıp hala bunları yapıyor
bence artık eşini al karşına konuş, artık ikinizin bir hayatı olduğunu, evine ısınamadığını vb. yani tüm sıkıntılarını anlat eğer hiç bi şey yapmadan eşinin ve ailesinin yaptıklarına ses çıkarmaz ve kabullenirsen inan bana dahada fazla isteyeceklerdir senden yazık değil mi sana
birde anlamıyorum, niye hep kadın evi,erkeği, kayınvalideyi idare etmek zorundadır niye yaa biz insan değil miyiz, bizimde bir sınırımız var senin gösterdiğin sabrı birazda eşinden iste
sen konuş sınırlarını çiz, sen eşinle evlendin ailesiyle değil, seninde isteklerin olduğunu bir birey olduğunu bilsin eşin lütfen unutma; tavizler tavizleri doğurur
ben bunları yapamadım malesef ve şimdi kafamı taşlara vuruyorum o uğruna her şeyi göze aldığım, ölümüne sevdiğim adama artık tahammül edemiyorum keşke bu sana yazdıklarımı bende yıllar önce yapabilseymişim keşke...