*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Şubat 2008 #21 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 selam ela köşen hayırlı olsun eh yamaklerin üstüne de bende bi kavve alırım. sohpetin bol olsun canım.
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 selam ela köşen hayırlı olsun eh yamaklerin üstüne de bende bi kavve alırım. sohpetin bol olsun canım.
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #22 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 minik melek' Alıntı: selam ela köşen hayırlı olsun eh yamaklerin üstüne de bende bi kavve alırım. sohpetin bol olsun canım. Genişletmek için tıkla ... Canım geldiğin için teşekkür ederim. Akşam kahve yi yapamadım tüp bitmiş :dp47::dp47: Gel sabah kahvesi içelim
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 minik melek' Alıntı: selam ela köşen hayırlı olsun eh yamaklerin üstüne de bende bi kavve alırım. sohpetin bol olsun canım. Genişletmek için tıkla ... Canım geldiğin için teşekkür ederim. Akşam kahve yi yapamadım tüp bitmiş :dp47::dp47: Gel sabah kahvesi içelim
TaMaRa Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #23 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 meyveleriniz hazir soydum hazirladim size bi yemek düsüyo
zeyna Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #24 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 hayırlı olsun canım kösen tatlı yiyelim tatlı konusalım buda benden muckk
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 hayırlı olsun canım kösen tatlı yiyelim tatlı konusalım buda benden muckk
*jellibon* Daimi Üye Üye 8 Şubat 2008 #25 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 olsun iyi kötü kahvenin 40 yıl hatrı varmış dimi
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 8 Şubat 2008 #26 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 canım köşen hayırlı olsun..eli boş gelmek olmaz...
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Şubat 2008 #27 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 canım bugün nsalısın iyisindir inşallah
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #28 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Canim benimbende sana geldim ve pasta getirdim....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Şubat 2008 #29 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Canim sana güzel bir Haftasonu diliyorum...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Şubat 2008 #30 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 keyifli pazarlar..