*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #32 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 iyi bir haftaya başlaman dileğiyle canım kendine iyi bak..... bol sohpetler
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 iyi bir haftaya başlaman dileğiyle canım kendine iyi bak..... bol sohpetler
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #33 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Iyi geceler canim...
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 12 Şubat 2008 #34 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 ayyyyyy..... çok saolun ben yokken herkeslerde gelmiş buraya kızlar ben 2 gündür gelemedim işler çok yoğundu ama hep klım sizlerdeydi ben hepinizi çoookkk seviyom
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 ayyyyyy..... çok saolun ben yokken herkeslerde gelmiş buraya kızlar ben 2 gündür gelemedim işler çok yoğundu ama hep klım sizlerdeydi ben hepinizi çoookkk seviyom
esena Aktif Üye Üye 14 Şubat 2008 #35 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 sevgililer günün kutlu olsun canım ve ramıza tekrardan hoş geldin
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 sevgililer günün kutlu olsun canım ve ramıza tekrardan hoş geldin
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #36 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun
zeyna Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #37 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 sevgililer günün kutlu olsun elacığım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Şubat 2008 #39 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 sevgililer günün kutlu olsun ela
TaMaRa Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #40 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 sevgililer gununuz kutlu olsun...