ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Şubat 2008 #43 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 benden sana küçük bir hediye
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Şubat 2008 #44 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #47 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Ay kızlar kusura bakmayın valla bu sıra acayip yoğun bizim işler giremiyom ben ama benim canlarım beni yine yanliz bırakmamışlar çok saolun bende size pasta yaptım hemde çilekli Afiyet bal şeker olsun benim canlarıma
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Ay kızlar kusura bakmayın valla bu sıra acayip yoğun bizim işler giremiyom ben ama benim canlarım beni yine yanliz bırakmamışlar çok saolun bende size pasta yaptım hemde çilekli Afiyet bal şeker olsun benim canlarıma
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Şubat 2008 #48 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Canim benim köseye davet etmeye geldim kahve ve cay iciyoruz sende buyur gel...
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Canim benim köseye davet etmeye geldim kahve ve cay iciyoruz sende buyur gel...
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Şubat 2008 #49 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 canım günün güzel geçsin hepimizin böle hayırlı çocukları olur inşallahhh
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 canım günün güzel geçsin hepimizin böle hayırlı çocukları olur inşallahhh
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #50 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 merhaba gusel bır gun gecırmen dılegıyleee