Sevimli cadı Daimi Üye Üye 27 Mart 2017 #1 Bebeğinizi hangi şampuanla yıkıyorsunuz ? Kızlar arkadaşım bebeğini dalinle yıkamış ama bebeğin cildinde kuruma oluşmuş . Arkadaşıma hangi şampuanı önerirsiniz ? Sizler bebeğiniz için hangi şampaunları kullanıyorsunuz ?
Kızlar arkadaşım bebeğini dalinle yıkamış ama bebeğin cildinde kuruma oluşmuş . Arkadaşıma hangi şampuanı önerirsiniz ? Sizler bebeğiniz için hangi şampaunları kullanıyorsunuz ?
A Anne gül Forum Okuru 27 Mart 2017 #2 Bende kızım için uni baby kullanıyorum.Hiç bir cilt problemi yaşamadım kullanmanızı tavsiye ederim
M minelimm Forum Okuru 27 Mart 2017 #3 Allah Allah bende dalin kullanıyorum ama memnunum .Demekki her bebekte farklı reaksiyon olabiliyor.
C Cliooo Forum Okuru 27 Mart 2017 #4 Bende bebeğime mustela şampuan kullanıyorum bende bebeğimde çok memnunuz kızlar
S stram Forum Okuru 27 Mart 2017 #5 Bence en iyi bebek şampuanı sebamed ilk çocuğumuda sebametle yıkadım .Çok memnun kaldım kullanmanızı tavsiye ederim
Bence en iyi bebek şampuanı sebamed ilk çocuğumuda sebametle yıkadım .Çok memnun kaldım kullanmanızı tavsiye ederim
N Nedimemm Forum Okuru 27 Mart 2017 #6 Kızlar bende bebeğim için johnsons bebek şampuanı kullanıyorum.Kokusu bir harika ve çokta memnunum tavisiye ederim
Kızlar bende bebeğim için johnsons bebek şampuanı kullanıyorum.Kokusu bir harika ve çokta memnunum tavisiye ederim
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 27 Mart 2017 #7 uni baby ve sebamed önerebilirim ilk doğduklarında sebamed kullanıyordum şuan unibaby ye döndüm ben ama memnunum ikisinden de
uni baby ve sebamed önerebilirim ilk doğduklarında sebamed kullanıyordum şuan unibaby ye döndüm ben ama memnunum ikisinden de
melekannesi Aktif Üye Üye 27 Mart 2017 #8 chicconun setini almıştım yani pudrasından bebek şampuanına kadar hepsi çantanın için de vardı daha sonra dönüşümlü dalin ve johnson kullandım şu an johnson kullanıyorum
chicconun setini almıştım yani pudrasından bebek şampuanına kadar hepsi çantanın için de vardı daha sonra dönüşümlü dalin ve johnson kullandım şu an johnson kullanıyorum
A Ayşe 5623 Forum Okuru 27 Mart 2017 #9 ilk kullandığım Bübchen Şampuan oldu doğal bitki özlerinden çok memnunum dermatolojik olarakta test edilmiş 😉
ilk kullandığım Bübchen Şampuan oldu doğal bitki özlerinden çok memnunum dermatolojik olarakta test edilmiş 😉