bebek özlemi çekenlere...

tüm bunları paylaştığınız için allah razı olsun biz de yararlanırız inşallah .allah size ve bebeğinize sağlıklı ve bereketli bir ömür nasip etsin inşallah amin

Canım ilk hamiş haberini ben aldığım halde forumda ki hamileyim mesajını okuyunca yine tüylerim diken diken oldu .Çok duygulandım🙂 Şükürler olsun rabbime bu duyguyu sana tattırdı.Dilerim ki ne kadar evlat hasreti çeken var ise en kısa zaman da bu güzel duyguyu tatsın..Yüce mevlam yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardeşim..Sağlıklı gebelik geçirmen dileğimle

Arkadas dost kardes ne desem yok hicbir kelime senin icin yeterli degil bana sagol bacim aminnn insallah saglikla kucagima aldigimida seninle paylasacagim 😉 Allah dileyen herkese nasip etsin insallahh ve tabi benim guzel gonullu bacimada senden haber bekliyorum 😉

Allahima binlerce şükür olsun !!! Nasip oldu banada hamileyimmmmmmmmm cok şükür HAMİLEYİMMMMM !!!!!
İslam_Nisa yazdiklarinin hepsini de okudum o kadar icden yazmisinki rabbim hasretine melegine kavuşturmuş seni inşallah rabbim beni ve tüm bebeğine melegine hasret olanlarida sevindirir bende özlemle hasretle bebeğimi bekliyorum elbet birgün mevlam guldurcek