»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 21 Haziran 2009 #101 Cevap: Bekarlar Odası Iyilik abla nOlsun iste. 🙂 Sende nevar Ne yok?? Yok be abla -HICBIR- degisklik yok bende 😀 ama olur olmaz paylasirim... 🙂
Cevap: Bekarlar Odası Iyilik abla nOlsun iste. 🙂 Sende nevar Ne yok?? Yok be abla -HICBIR- degisklik yok bende 😀 ama olur olmaz paylasirim... 🙂
Ariza Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #102 Cevap: Bekarlar Odası beni de alirmisniz araniza bende daha bekarim... arada bunalima giriyorum benden kücükleri evlenecegini duyunca ama kader kismet diyip geciyorum 🙂
Cevap: Bekarlar Odası beni de alirmisniz araniza bende daha bekarim... arada bunalima giriyorum benden kücükleri evlenecegini duyunca ama kader kismet diyip geciyorum 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 21 Haziran 2009 #103 Cevap: Bekarlar Odası TabiKi canim. Hosgeldin aramiza 🙂 Evet Kader kismet isi bu isler 🙂 Ama bizim icinde artik zaman gelse, fena omaz yani 😀
Cevap: Bekarlar Odası TabiKi canim. Hosgeldin aramiza 🙂 Evet Kader kismet isi bu isler 🙂 Ama bizim icinde artik zaman gelse, fena omaz yani 😀
S su.ay Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #104 Cevap: Bekarlar Odası aramıza hoşgeldin. şuaaralar bende bunalımlardayım. neyse herşey kısmet. Allah hayırlısını versin herkese.yeter ki güç olmasın da geç olsun canım.
Cevap: Bekarlar Odası aramıza hoşgeldin. şuaaralar bende bunalımlardayım. neyse herşey kısmet. Allah hayırlısını versin herkese.yeter ki güç olmasın da geç olsun canım.
Ariza Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #105 Cevap: Bekarlar Odası Hb Tskler. daha yasim 22 belki bazialrina göre evde kalmis sayilmam ama bizim orda genelde 18de gidiyorlar🙂) allah tüm bekarlara hayirli kismetler versin
Cevap: Bekarlar Odası Hb Tskler. daha yasim 22 belki bazialrina göre evde kalmis sayilmam ama bizim orda genelde 18de gidiyorlar🙂) allah tüm bekarlara hayirli kismetler versin
handanca Daimi Üye Yönetici 22 Haziran 2009 #106 Cevap: Bekarlar Odası Aman kızlarr, Gününüzü iyi geçirmeye bakın. Bu günleri ararız. Sonra Handanca demişti dersiniz.😀
Cevap: Bekarlar Odası Aman kızlarr, Gününüzü iyi geçirmeye bakın. Bu günleri ararız. Sonra Handanca demişti dersiniz.😀
kaprisli Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #107 Cevap: Bekarlar Odası bu sımsıcak havalarda size bir sürü dondurma getirdimm saldırınnnnn
S su.ay Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #108 Cevap: Bekarlar Odası harikasın valla.boş verelim bu muhabbeti dondurmanın keyfine varalımmmmm.ooooo.hepside çok güzel görünüyor. hepsininde tadına baksam olur mu?
Cevap: Bekarlar Odası harikasın valla.boş verelim bu muhabbeti dondurmanın keyfine varalımmmmm.ooooo.hepside çok güzel görünüyor. hepsininde tadına baksam olur mu?
kaprisli Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #109 Cevap: Bekarlar Odası bak bak hepsinden bir parça😀 ben yine getiririm ne demek 😀
T terrada07 Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #110 Cevap: Bekarlar Odası heey bende varım.. bu siteyi yeni keşfettim.. herkese merhaba..