handanca Daimi Üye Yönetici 19 Haziran 2009 #91 Cevap: Bekarlar Odası hadeee bende künefe getirdimmmmmmmmmm😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Haziran 2009 #92 Cevap: Bekarlar Odası heeeeeeeeeeey bende evde kaldim. sey pardon bekariiiim bende katilmak istiom araniza 😀 Bu bölüme en uzun Üye ben olurum herhalde
Cevap: Bekarlar Odası heeeeeeeeeeey bende evde kaldim. sey pardon bekariiiim bende katilmak istiom araniza 😀 Bu bölüme en uzun Üye ben olurum herhalde
handanca Daimi Üye Yönetici 19 Haziran 2009 #93 Cevap: Bekarlar Odası utanılacak ne var bundaaaa😀 evlilerde bize özeniyor gel bakalım hoşgeldinnnnn:h015:
Cevap: Bekarlar Odası utanılacak ne var bundaaaa😀 evlilerde bize özeniyor gel bakalım hoşgeldinnnnn:h015:
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Haziran 2009 #94 Cevap: Bekarlar Odası tskler handancim 🙂 nebilim. yasimiz geldi geciooo. 😀 elim bos gelmek istemedim. kurabiye getirdim 🙂
Cevap: Bekarlar Odası tskler handancim 🙂 nebilim. yasimiz geldi geciooo. 😀 elim bos gelmek istemedim. kurabiye getirdim 🙂
handanca Daimi Üye Yönetici 19 Haziran 2009 #96 Cevap: Bekarlar Odası hoşgeldinissssssss🙂 Hayatım ben 38 yaşındayım valla. Evlenme işi Kısmet işiiiii:laugh:
Cevap: Bekarlar Odası hoşgeldinissssssss🙂 Hayatım ben 38 yaşındayım valla. Evlenme işi Kısmet işiiiii:laugh:
S su.ay Yeni Üye Üye 19 Haziran 2009 #97 Cevap: Bekarlar Odası bende 32.ne zaman evleneceğim diye tarotlar baktırıyorum.evde kaldımmmmmmmmm.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Haziran 2009 #98 Cevap: Bekarlar Odası merak etme abla ya 🙂 evlenirsin sende allahin izini ile. nasip kismet isleri bunlar 🙂🙂 gec olsunda güc olmasin... gerci bende depresyonlara giriom arada bi ama 😕:S herseye ragmen, bekarlik gibisi yooooooook 😀
Cevap: Bekarlar Odası merak etme abla ya 🙂 evlenirsin sende allahin izini ile. nasip kismet isleri bunlar 🙂🙂 gec olsunda güc olmasin... gerci bende depresyonlara giriom arada bi ama 😕:S herseye ragmen, bekarlik gibisi yooooooook 😀
handanca Daimi Üye Yönetici 20 Haziran 2009 #99 Cevap: Bekarlar Odası aman kızlar temkinli konuşalım. Şikayet yok😀 Sadminimiz yakalarsa Paparazi gibi yazıyor heryere😀
Cevap: Bekarlar Odası aman kızlar temkinli konuşalım. Şikayet yok😀 Sadminimiz yakalarsa Paparazi gibi yazıyor heryere😀
S su.ay Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #100 Cevap: Bekarlar Odası ne haber bekarlar. nasıl gidiyor?hayatımızda değişiklik olursa birbirimizle paylaşalım.seviniriz valla.
Cevap: Bekarlar Odası ne haber bekarlar. nasıl gidiyor?hayatımızda değişiklik olursa birbirimizle paylaşalım.seviniriz valla.