K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Ocak 2008 #41 Ce: bende bir köse acayım 🙂 Canim misafir kabul ediyormusun, telefonda etmedim gelirken 🙂 nasilsin bakalim???
Ce: bende bir köse acayım 🙂 Canim misafir kabul ediyormusun, telefonda etmedim gelirken 🙂 nasilsin bakalim???
zeyna Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #42 Ce: bende bir köse acayım 🙂 kördügüm' Alıntı: Canim misafir kabul ediyormusun, telefonda etmedim gelirken 🙂 nasilsin bakalim??? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kördüğüm iyiyim sen nasılsın her zaman beklerim canım
Ce: bende bir köse acayım 🙂 kördügüm' Alıntı: Canim misafir kabul ediyormusun, telefonda etmedim gelirken 🙂 nasilsin bakalim??? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kördüğüm iyiyim sen nasılsın her zaman beklerim canım
zeyna Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #43 bende bir köse acayım 🙂 ay benim güzel arkadaşlarımın sabah kahvelerinide hazırlayayım yatmadan afiyet olsun sekerlerim gününüzaydın olsunnnnnn Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ağustos 2016
bende bir köse acayım 🙂 ay benim güzel arkadaşlarımın sabah kahvelerinide hazırlayayım yatmadan afiyet olsun sekerlerim gününüzaydın olsunnnnnn
zeyna Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #45 Ce: bende bir köse acayım 🙂 cırcır böcüğü' Alıntı: slm ablacımmm Genişletmek için tıkla ... amanda aman ablasının kuzusu gelmiş hosgeldin bebegim muckkk Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ağustos 2016
Ce: bende bir köse acayım 🙂 cırcır böcüğü' Alıntı: slm ablacımmm Genişletmek için tıkla ... amanda aman ablasının kuzusu gelmiş hosgeldin bebegim muckkk
zeyna Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #46 Ce: bende bir köse acayım 🙂 hayatım boyunca senin gibi bir kardeşe sahip oldugun için gurur duydum seni cok seviyorum benim biricik kardeşimmmm güzel gözlüm benim nice yıllara cocuklarınla eşinle ve tabiki bizimleeeeee Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ağustos 2016
Ce: bende bir köse acayım 🙂 hayatım boyunca senin gibi bir kardeşe sahip oldugun için gurur duydum seni cok seviyorum benim biricik kardeşimmmm güzel gözlüm benim nice yıllara cocuklarınla eşinle ve tabiki bizimleeeeee
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Ocak 2008 #47 Ce: bende bir köse acayım 🙂 bende geldim...yer açın bakem..kıı tamara yayılma hemen yer aç..🙂
zeyna Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #48 Ce: bende bir köse acayım 🙂 G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: bende geldim...yer açın bakem..kıı tamara yayılma hemen yer aç..🙂 Genişletmek için tıkla ... senin yerin hazırdı bacım bende seni bekliyordum gözlerim yollarda kaldı hoşgeldinnnnnn
Ce: bende bir köse acayım 🙂 G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: bende geldim...yer açın bakem..kıı tamara yayılma hemen yer aç..🙂 Genişletmek için tıkla ... senin yerin hazırdı bacım bende seni bekliyordum gözlerim yollarda kaldı hoşgeldinnnnnn
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Ocak 2008 #49 Ce: bende bir köse acayım 🙂 Ben geldimmmmmmm...... Ben iyiyim Ablacigim, sen nasilsin??? Ayrica iyi geceler diliyorum sana... Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ağustos 2016
Ce: bende bir köse acayım 🙂 Ben geldimmmmmmm...... Ben iyiyim Ablacigim, sen nasilsin??? Ayrica iyi geceler diliyorum sana...
zelal0903 Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #50 Ce: bende bir köse acayım 🙂 baktim herkes uyuyor bugunda corekler benden olsun dedim hadi uyanin artik o kadar hazirlik yaptim Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ağustos 2016
Ce: bende bir köse acayım 🙂 baktim herkes uyuyor bugunda corekler benden olsun dedim hadi uyanin artik o kadar hazirlik yaptim