zelal0903 Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #31 Ce: bende bir köse acayım 🙂 slmlar bugungu raporumu vereyim dedim abla rapor vermeyenler var yakalayalim onlari😛eep:
Ce: bende bir köse acayım 🙂 slmlar bugungu raporumu vereyim dedim abla rapor vermeyenler var yakalayalim onlari😛eep:
TaMaRa Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #32 Ce: bende bir köse acayım 🙂 melegim saymaya basladik bundan sonra senden bizdensin cnm
zeyna Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #33 Ce: bende bir köse acayım 🙂 hepinize tesekkür ederim yeni gelen arkadaşlar herzaman bekleriz muckkkk
zeyna Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #34 Ce: bende bir köse acayım 🙂 :band1:bugünkü sayım tamamdır kızlar yarın unutanın vay haline bilmem anlatabildimmiiiiiiiiiii
Ce: bende bir köse acayım 🙂 :band1:bugünkü sayım tamamdır kızlar yarın unutanın vay haline bilmem anlatabildimmiiiiiiiiiii
zeyna Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #35 canlarım kahvaltınız benden bakın gecenin bu saatinde hazırladım sabaha hazır olsun diye Ce: bende bir köse acayım 🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ağustos 2016
canlarım kahvaltınız benden bakın gecenin bu saatinde hazırladım sabaha hazır olsun diye Ce: bende bir köse acayım 🙂
Fatimole Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #36 Ce: bende bir köse acayım 🙂 Vay Hemşom kendine bir köşe açarda bende yazmazmıyım.....Canım köşen Vatana Millete hayırlı olsun en önemlisi MM'e.. Bu arada fıkrada fena degildi
Ce: bende bir köse acayım 🙂 Vay Hemşom kendine bir köşe açarda bende yazmazmıyım.....Canım köşen Vatana Millete hayırlı olsun en önemlisi MM'e.. Bu arada fıkrada fena degildi
zeyna Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #37 Ce: bende bir köse acayım 🙂 hemşerim hosgeldin gülüm , dedim söyle güzel bir kösemiz olsun 🙂 Son düzenleme: 26 Ocak 2008
almira Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #38 Ce: bende bir köse acayım 🙂 köşen hayırlı olsun misafiri bol olsun
zelal0903 Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #39 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ooooo amma uyudunuz ya bakin sabah sabah kosa geldim uyanın hadi yalniz kaldimmmm :123::123:
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ooooo amma uyudunuz ya bakin sabah sabah kosa geldim uyanın hadi yalniz kaldimmmm :123::123:
TaMaRa Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #40 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ohh kahvaltimizda hazirmisss ellerine sagliikk zeynamm,zelosum imzan guzel olmus 🙂
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ohh kahvaltimizda hazirmisss ellerine sagliikk zeynamm,zelosum imzan guzel olmus 🙂