TaMaRa Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #51 Ce: bende bir köse acayım 🙂 harika gözukuyo ellerine saglik zelosum ,gulucuk kiz cubuk gibiyim fatmayla zekiyeylemi karistirdin beni😛 sen yeterki gel ,yerin herzaman var bizde..
Ce: bende bir köse acayım 🙂 harika gözukuyo ellerine saglik zelosum ,gulucuk kiz cubuk gibiyim fatmayla zekiyeylemi karistirdin beni😛 sen yeterki gel ,yerin herzaman var bizde..
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #52 Ce: bende bir köse acayım 🙂 İyi Pazarlar, mutlu bir gün diliyorum 🙂
zeyna Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #53 Ce: bende bir köse acayım 🙂 güzellerim günaydınnnn ben tembel anca uyandımmm zelosum ellerine saglık canımmm hepinizi öpüyorum hım bu arada kız kardeşimde geldi sonunda onuda üye yapmayı basardımmmm😀ancing_furious:
Ce: bende bir köse acayım 🙂 güzellerim günaydınnnn ben tembel anca uyandımmm zelosum ellerine saglık canımmm hepinizi öpüyorum hım bu arada kız kardeşimde geldi sonunda onuda üye yapmayı basardımmmm😀ancing_furious:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Ocak 2008 #54 Ce: bende bir köse acayım 🙂 iyi pazarlarrr canım Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ağustos 2016
zeyna Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #55 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ewt gelelim sayımdaki eksiklere nerdesiniz kızlar bugun cok eksik var yarın :dwarf::butcher: görüşürüz bekliyorum bilmem anlatabildimmiiiiii🙂))))
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ewt gelelim sayımdaki eksiklere nerdesiniz kızlar bugun cok eksik var yarın :dwarf::butcher: görüşürüz bekliyorum bilmem anlatabildimmiiiiii🙂))))
TaMaRa Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #57 Ce: bende bir köse acayım 🙂 aksam yemegide benden 🙂 zelosum özellikle sana bu dun lahmacun lahmacun diye yanip durdun😛 afiyet olsun herkese Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ağustos 2016
Ce: bende bir köse acayım 🙂 aksam yemegide benden 🙂 zelosum özellikle sana bu dun lahmacun lahmacun diye yanip durdun😛 afiyet olsun herkese
zeyna Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #58 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ay canım cektiii ohh yanınada güzel bir ayran ellerine saglıkkkkkkk
zelal0903 Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #59 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ayyyyyyyyy inanmiyorum lahmacuunnnn tam unutmustum bak yine aklima geldi lahmacunnn istiyommm ben tamaram yoksa banami getirdin hayir diyemem ellerine saglik canim harika gorunuyorlar dur bide tadina bakayimmm🙂🙂🙂🙂
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ayyyyyyyyy inanmiyorum lahmacuunnnn tam unutmustum bak yine aklima geldi lahmacunnn istiyommm ben tamaram yoksa banami getirdin hayir diyemem ellerine saglik canim harika gorunuyorlar dur bide tadina bakayimmm🙂🙂🙂🙂
TaMaRa Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #60 Ce: bende bir köse acayım 🙂 siz yeterki isteyin hic bir masraftan kacinmiyorum ,cok cömert gördüm bugun kendimi😛
Ce: bende bir köse acayım 🙂 siz yeterki isteyin hic bir masraftan kacinmiyorum ,cok cömert gördüm bugun kendimi😛