cappadocia Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #1 bende katildim araniza mrb arkadaslar bende katildim araniza umarim guzel dostluk ve arkadaslar edinirim guzel bi site guzel vakit gecircegimden eminim.
mrb arkadaslar bende katildim araniza umarim guzel dostluk ve arkadaslar edinirim guzel bi site guzel vakit gecircegimden eminim.
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #2 Ce: bende katildim araniza hoşgeldinn canımm aramızaa 🙂 en güzell vakitleriini buraadaa geçirmen dileğiyle🙂
Ce: bende katildim araniza hoşgeldinn canımm aramızaa 🙂 en güzell vakitleriini buraadaa geçirmen dileğiyle🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 17 Ocak 2008 #3 Ce: bende katildim araniza Hosgeldin güzelim aramiza, güzel vakit gecirmen dilegiyle...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Ocak 2008 #4 Ce: bende katildim araniza hoşgeldin aramıza ...keyifli forumlar diliyorum🙂
M Misafir Forum Okuru 17 Ocak 2008 #5 Ce: bende katildim araniza hoş geldin arkadaşım keyifli forumlar dilerim 😉
Fatimole Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #6 Ce: bende katildim araniza Hoşgeldin canım melekler arasına. Umarım bizler gibi sende memnun olursun burdan. Hoşvakitler geçirmen dileğiyle.........
Ce: bende katildim araniza Hoşgeldin canım melekler arasına. Umarım bizler gibi sende memnun olursun burdan. Hoşvakitler geçirmen dileğiyle.........
cappadocia Yeni Üye Üye 17 Ocak 2008 #7 Ce: bende katildim araniza tesekkur ederim arkadaslar gercekten guzel site iyi vakit gecircemi biliyorum
Ce: bende katildim araniza tesekkur ederim arkadaslar gercekten guzel site iyi vakit gecircemi biliyorum
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #8 Ce: bende katildim araniza Aramıza hoşgeldin canım, keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle...
mislinay Yeni Üye Üye 19 Ocak 2008 #9 Ce: bende katildim araniza hoşgeldin canım meleklerin yuvasına burayı ve buradaki arkadaşlıkları seviceksin umarım iyi vakit geçirirsin yuvamızda bizlerle...
Ce: bende katildim araniza hoşgeldin canım meleklerin yuvasına burayı ve buradaki arkadaşlıkları seviceksin umarım iyi vakit geçirirsin yuvamızda bizlerle...