suskun_gız Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #1 benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn 😛arty: yyyuuupppiiiii kızlar burasıda benım kösem bu köse suskun köşesi yaz kıs bu köşedeyım 😛 tebrıklerı bızzat burdan alıyorum hatam olursa özel msj atın😀
😛arty: yyyuuupppiiiii kızlar burasıda benım kösem bu köse suskun köşesi yaz kıs bu köşedeyım 😛 tebrıklerı bızzat burdan alıyorum hatam olursa özel msj atın😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Şubat 2008 #2 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn oyyy canım suskunum köşen hayırlı olsun ilk misafirinde ben oldum canımmm sana gül getirdim yine gelir bir kahveni içerim canım hadi iyi sohbetlerr
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn oyyy canım suskunum köşen hayırlı olsun ilk misafirinde ben oldum canımmm sana gül getirdim yine gelir bir kahveni içerim canım hadi iyi sohbetlerr
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #3 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun köşen hayırlı olsun
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun köşen hayırlı olsun
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Şubat 2008 #4 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn sevgililer günün kutlu olsun suskun
suskun_gız Yeni Üye Üye 14 Şubat 2008 #5 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn teşekkur ederım canlarım sızınde sevgılıler gununuz kutlu olsunn bı dah abeklerım bunu saymam 😀
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn teşekkur ederım canlarım sızınde sevgılıler gununuz kutlu olsunn bı dah abeklerım bunu saymam 😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Şubat 2008 #7 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn Kösen hayilri olsun canim benim, güzel bir gün gecirmen dilegiyle...
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn Kösen hayilri olsun canim benim, güzel bir gün gecirmen dilegiyle...
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Şubat 2008 #8 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn benden sana küçük bir hediye
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Şubat 2008 #9 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Şubat 2008 #10 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn