*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #92 Ce: Benim köşem.... angel bacım sen benim köşeme de uğrasan diyorum hiç fena olmaz diyorum offff ne güzeller onlar amanın amanın iyiki hamiş değilim😀
Ce: Benim köşem.... angel bacım sen benim köşeme de uğrasan diyorum hiç fena olmaz diyorum offff ne güzeller onlar amanın amanın iyiki hamiş değilim😀
nisan Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2008 #93 Ce: Benim köşem.... kackere geldik kösene sen ugramiyorsun hayirsiz kanki ,al bu gül sana,en sevdigim gül
Ce: Benim köşem.... kackere geldik kösene sen ugramiyorsun hayirsiz kanki ,al bu gül sana,en sevdigim gül
RoCCo Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2008 #97 Ce: Benim köşem.... vıyyy angel ne güssel kıı onlar getiren ellerin dert görmesin emiewt haklısınız bn hiç gelemedim sizin köşelere en yakın zamanda gelcem kısslar sefi şekeriniz sizi😛arty:
Ce: Benim köşem.... vıyyy angel ne güssel kıı onlar getiren ellerin dert görmesin emiewt haklısınız bn hiç gelemedim sizin köşelere en yakın zamanda gelcem kısslar sefi şekeriniz sizi😛arty:
mislinay Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #99 Ce: Benim köşem.... şeker kız köşen hayırlı, misafirin ve ziyaretçilerin bol olsun canım🙂 umarım kayifli bir hafta sonu geçirirsin canım ...
Ce: Benim köşem.... şeker kız köşen hayırlı, misafirin ve ziyaretçilerin bol olsun canım🙂 umarım kayifli bir hafta sonu geçirirsin canım ...