nisan Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #81 Ce: Benim köşem.... bu aralar gunduzleri calisiyorum seni göremiyorum özledim seni kanki,kiyi bak,
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #83 Ce: Benim köşem.... banane ben yine eli boş geldim köşene misafirliğe bide eli dolu mu gelecem dett sen hazırla ikram et hıh😀
Ce: Benim köşem.... banane ben yine eli boş geldim köşene misafirliğe bide eli dolu mu gelecem dett sen hazırla ikram et hıh😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #85 Ce: Benim köşem.... effet ben pintiyim ama sen benden daha pintisin baksana misafirlerden zorla ikramlığı istiyon sırf cebinden çıkmasın diye🙁
Ce: Benim köşem.... effet ben pintiyim ama sen benden daha pintisin baksana misafirlerden zorla ikramlığı istiyon sırf cebinden çıkmasın diye🙁
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #86 Ce: Benim köşem.... bende geldim sana canım köşen hayırlı olsun bende beklerim
RoCCo Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #87 Ce: Benim köşem.... 😀 ZEYNOŞ' Alıntı: effet ben pintiyim ama sen benden daha pintisin baksana misafirlerden zorla ikramlığı istiyon sırf cebinden çıkmasın diye🙁 Genişletmek için tıkla ...
Ce: Benim köşem.... 😀 ZEYNOŞ' Alıntı: effet ben pintiyim ama sen benden daha pintisin baksana misafirlerden zorla ikramlığı istiyon sırf cebinden çıkmasın diye🙁 Genişletmek için tıkla ...